The Last of Us Part II alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba biliyosunuz ki TLOU part 2 4 Nisanda cikacak 1250 TL'ye. Ayni studyo grlistiriyormus oyunu, sizce alınır mı? Part 1'i aldim ve optimizasyon les gibi oldugu icin cok zevk alamamamistim ve part 2 de de bunu yaşayacağım diye cok korkuyorim ne yapmaliyim? 1250 tl boru degil yani😃🙃

İlk oyunun portunu yapan Iron Galaxy ekibi, 2. oyunda da port işinde yer alıyor.
The Last Of Us´ı Spiderman´i PC´ye portlayanlar yapıyor dostum. Sony Part 1´i yapanlar ile yollarını ayırdı. Yani daha iyi optimize olacaktır. Evet oyun alınır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba biliyosunuz ki TLOU part 2 4 Nisanda cikacak 1250 TL'ye. Ayni studyo grlistiriyormus oyunu, sizce alınır mı? Part 1'i aldim ve optimizasyon les gibi oldugu icin cok zevk alamamamistim ve part 2 de de bunu yaşayacağım diye cok korkuyorim ne yapmaliyim? 1250 TL boru degil yani😃🙃

50 doların var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk oyunun optimizasyonu kötü olmasına rağmen kendini oynatıyordu yine. 2. oyunda düzeltmişlerdir. Oyun her türlü alınır tavsiye ederim PS4'te bitirdim şimdi de önsipariş verdim bilgisayarda bir daha bitireceğim.

Merhaba biliyosunuz ki TLOU part 2 4 Nisanda cikacak 1250 TL'ye. Ayni studyo grlistiriyormus oyunu, sizce alınır mı? Part 1'i aldim ve optimizasyon les gibi oldugu icin cok zevk alamamamistim ve part 2 de de bunu yaşayacağım diye cok korkuyorim ne yapmaliyim? 1250 TL boru degil yani😃🙃

Optimizasyon özürlü part 1'den sonra 2'yi merakla bekliyorum.

Ön sipariş verince de yine 3 Nisanda oynayabileceğiz degil mi?

Evet.

Ekran Görüntüsü (479).png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı