RX 6000 ve 7000 serilerinde bile 25.3.2 sürücü sürümü yüklü olmayınca açılmıyordu. Açılacağını düşünmüyorum, sizin kartta maalesef bu sürüm desteği yok.Yapabilirsem söylerim
30 fps den fazla oynuyor ilk baş bi yarım saat sonra 2.foto daki oluyor
Hiç bir şekilde oynayamaz mıyım acaba
Hocam hortlatıyorum ama. Bu sistem ile The Last Of Us Part II'de 30'dan fazla fps alamazsınız söyleyeyim.Eki Görüntüle 2462926
25.3.2 olan sürüm yok güncelleştirmeleri denetlediğimde güncel sürümü kullandığımı söylüyor. Tamama basıp oyunu açtığımda ise:
Eki Görüntüle 2462930
Böyle bir hata alıyorum.
Yapabilirsem söylerimBen de tam olarak aynı ekran kartı ile aynı sorumu yasıyorum. Çözümü bulursan haber verir misin
30 fps den fazla oynuyor ilk baş bi yarım saat sonra 2.foto daki oluyorHocam hortlatıyorum ama. Bu sistem ile The Last Of Us Part II'de 30'dan fazla fps alamazsınız söyleyeyim.
Hiç bir şekilde oynayamaz mıyım acabaEkran kartınız son driver sürümünü desteklemiyor, gözümden kaçmış. Açmanız zor gibi duruyor.
RX 6000 ve 7000 serilerinde bile 25.3.2 sürücü sürümü yüklü olmayınca açılmıyordu. Açılacağını düşünmüyorum, sizin kartta maalesef bu sürüm desteği yok.Yapabilirsem söylerim
30 fps den fazla oynuyor ilk baş bi yarım saat sonra 2.foto daki oluyor
Hiç bir şekilde oynayamaz mıyım acaba
Anladım teşekkürler geri dönüşünüz içinRX 6000 ve 7000 serilerinde bile 25.3.2 sürücü sürümü yüklü olmayınca açılmıyordu. Açılacağını düşünmüyorum, sizin kartta maalesef bu sürüm desteği yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.