The Last of Us Part II için PS4 kiralamak ne kadar mantıklı?

• Konuyu başlatan 527998
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 3.325
Yaş kaç bilmiyorum ama +18 isen hiç paran yoksa git bir bankaya müşteri ol sana 10bintl faizsiz nakit avans veriyor. O parayla 2. El PS4 al. Oynamak isteyen arkadaşına 500TL'den kirala. 🤪 Sonra sen istediğin oyunları oynayıp aldığın fiyata sat. Oyun güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaş kaç bilmiyorum ama +18 isen hiç paran yoksa git bir bankaya müşteri ol sana 10bintl faizsiz nakit avans veriyor. O parayla 2. el PS4 al. Oynamak isteyen arkadaşına 500TL'den kirala. 🤪 sonra sen istediğin oyunları oynayıp aldığın fiyata sat. Oyun güzel.

Hocam hangi banka o ya bir ben denk gelmedim herhalde:D

Nerden kiralıyorsunuz bilmiyorum ancak şöyle başka sitede yaklaşık 1000 tl ye ps5 bulunabiliyor
Screenshot_20231010_152557_Chrome.jpg

Pardon 1 miş bu 2 sanmıstım

Birinci oyunu büyük bir zevkle bitirdik gerçekten gerek kalitesi olsun gerek dublajı olsun mükemmel bir oyun bunu konuşmaya gerek yok tahminimce part II' 2024'ün sonlarına doğru PC'ye gelecek. Bu süreci beklemek mi yoksa PS4 kiralayıp oynamak mı mantıklı?

Not:

Konsolu bir haftalığına kiralamayı düşünüyoruz yaklaşık 900-1000₺ arası bir fiyatı var sizce değer mi?

2 kişi ortaklaşa alacağız 3 gün 3 gün kullanıp oyunu bitirmeyi düşünüyoruz.

Bu soruyu cevaplamak icin ilk oyunu nerede oynadiginizi sormak lazim. Zaten eski ve pc yeni versiyonu arasindaki büyük farki bilseniz soruyu sormazdiniz muhtemelen. Tabi bu görsel kaliteyi en iyi şekilde gorebilmeniz icin 3090 ekran kartiniz varsa pc versiyonu en iyi şekliyle karşınızda olacaktır.

Son düzenleme:
Oyun 30-40 saat arası bir oynanış süresi var haberin olsun 3 günde bitirmen zor değermi dersen oyunun sistem gereksinimlerini karşılayacak kasan pc varsa elinde kira için vereceğin o para ile sana monster pusat clutch oyun kolunu alip pcde oynamani oneririm ps4 ile arasindaki tek fark bir xbox kolu kullanman olacak ayrıca ben oyunu ps5te oynadim ps4te 30 fpsmi onada bi bak eğer 30sa hiç girme tadini alamazsin

Son düzenleme:
Oyun 30-40 saat arası bir oynanış süresi var haberin olsun 3 günde bitirmen zor değermi dersen oyunun sistem gereksinimlerini karşılayacak kasan pc varsa elinde kira için vereceğin o para ile sana monster pusat clutch oyun kolunu alip pcde oynamani oneririm ps4 ile arasindaki tek fark bir xbox kolu kullanman olacak ayrıca ben oyunu ps5te oynadim ps4te 30 fpsmi onada bi bak eğer 30sa hiç girme tadini alamazsin
Oyun sadece playstationda var ne saçmalıyorsun?

Ayrıca oyun 20-25 saat arası sürüyor farklı oyundan bahsediyorsun

Hocam bir şekilde oyna ama oyna. Mükemmel bir oyun.
Ama 3 günde koşa koşa bitirme tadını çıkar bence.

Oyun 30-40 saat arası bir oynanışş süresi var haberin olsun 3 günde bitirmen zor değermi dersen oyunun sistem gereksinimlerini karşılayacak kasan pc varsa elinde kira için vereceğin o para ile sana monster pusat clutch oyun kolunu alip pcde oynamani oneririm ps4 ile arasindaki tek fark bir xbox kolu kullanman olacak

Çıkacak demissinya dostum 🤣🤣🤣

Benim gibi yavaş oynarsan sürer 🤣

Pardon konuyu açan 2024te cikacak demis ondan oyle dedim

Ben gizlilik modunda ilerliyorum pat pat vurarak geçmiyorum bitirdigimde oynanam sure 3ti

Ben gizlilik modunda ilerliyorum pat pat vurarak geçmiyorum bitirdigimde oynanam sure 35ti

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı