The Last of Us Part II Remastered PC'ye ne zaman gelir?

The Last of Us 2 Remastered PS için şu an satışta, PC'ye de yakın zamanda gelir mi?
Aradan çok yıl geçer oyunun birinci versiyonu bile pcye 8 yıl sonra çıktı aynı şey ikinci oyun içinde geçerli çünkü psye özel oyun bu yani sony oyunun haklarını belli bir süre anlaşmalı şekilde kendi alıyor ve o süre zarfında pc ye gelemiyor benim tahminim en erken 6 yıl falan bekleyecek pc oyuncuları

Umarım çıkmaz. PS sahibi olmanın avantajı hızla azalıyor.
Ben buna katılmıyorum. Zira çıksa bile optimizasyon sorunları vb sorunlardan dolayı psnin önemi bir kere daha anlaşılıyor. Çıkması psnin zaranı değil bence, Aksine sönmüş/eski oyunların tekrar oynanabilmesi için güzel bir yöntem.

Ben buna katılmıyorum. Zira çıksa bile optimizasyon sorunları vb sorunlardan dolayı psnin önemi bir kere daha anlaşılıyor. Çıkması psnin zaranı değil bence, Aksine sönmüş/eski oyunların tekrar oynanabilmesi için güzel bir yöntem.
Firma olarak baktığımızda kesinlikle haklısınız. Ben PS kullanıcısı gözünden bakıyorum. Sony’nin yıllardır övündüğü özel oyun muhabbeti git gide değer kaybediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı