Böyle bir makine için böyle bir oyunu elbette 30 FPS oynayabilmek bile güzel fakat benim bahsettiğim stabilite durumu. Daha çok uzun menü süreleri, anlık droplar gibi.
Tabi ki.
Yeni nesil konsollara "sessiz" diyorlar ama PS4'lere, Xbox One'lar da sessizdi bir zamanlar. Şimdi bi' oyun açıyorsun, uçak motoruna dönüyor.
Bir iki seneye onların da fan sesini duymaya başlarız.
Tabi ki.
Yeni nesil konsollara "sessiz" diyorlar ama PS4'lere, Xbox One'lar da sessizdi bir zamanlar. Şimdi bi' oyun açıyorsun, uçak motoruna dönüyor.
Bir iki seneye onların da fan sesini duymaya başlarız.
Aydın sıcağında hava 45 derece iken TLOU 2 oynamak kadar güzel bir şey yoktu. O an uçuyorum sandım. Şu an TLOU 2 ile havaya kalktık. GOW:Ragranok ile uçarız diye düşünüyorum. Sanırım God Of War PS4'e gelmeyecek. Bir yanlışım varsa düzeltin.
Aydın sıcağında hava 45 derece iken TLOU 2 oynamak kadar güzel bir şey yoktu. O an uçuyorum sandım. Şu an TLOU 2 ile havaya kalktık. GOW:Ragranok ile uçarız diye düşünüyorum. Sanırım God Of War PS4'e gelmeyecek. Bir yanlışım varsa düzeltin.
Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş. Tam şeyi çekseydiniz çok güzel olurdu, Joel ile Ellie'nin yan yana durduğu, Ellie'nin havaya baktığı, Joel'in elinde kahve olan sahneyi.