1 Aralık 2020 Mesaj: 132 The Last of Us Part II'den aldığım bazı ekran görüntülerini paylaşmak istedim. İlerleyen vakitlerde ekleme yapacağım. Son düzenleme: 2 Aralık 2020 Genişletmek için tıkla...
The Last of Us Part II'den aldığım bazı ekran görüntülerini paylaşmak istedim. İlerleyen vakitlerde ekleme yapacağım.
Berat Ekmk Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #51 Bu oyunu sevmiyorum.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 1 Aralık 2020 #52 Berat Ekmk dedi: Bu oyunu sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hikayeyi beğenmeyenlerden misiniz?
King Weathers Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 5 1 Aralık 2020 #53 Berat Ekmk dedi: Bu oyunu sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef aynı düşüncedeyiz. Keşke sevebilsem ama olmuyor. İlk oyuna bir türlü yakıştıramadım bu oyunu.
Berat Ekmk dedi: Bu oyunu sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef aynı düşüncedeyiz. Keşke sevebilsem ama olmuyor. İlk oyuna bir türlü yakıştıramadım bu oyunu.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 1 Aralık 2020 #54 King Weathers dedi: Oyun ilk oyuna nazaran daha vahşiceydi. Genişletmek için tıkla... 2018'den beri belli olan bir şeydi bu zaten. Neil yaptığı bi' açıklamada "Ellie'nin yolculuğu hiç keyif verici olmayacak / keyif yolculuğu olmayacak" gibi bir şey demişti aşağı yukarı.
King Weathers dedi: Oyun ilk oyuna nazaran daha vahşiceydi. Genişletmek için tıkla... 2018'den beri belli olan bir şeydi bu zaten. Neil yaptığı bi' açıklamada "Ellie'nin yolculuğu hiç keyif verici olmayacak / keyif yolculuğu olmayacak" gibi bir şey demişti aşağı yukarı.
Berat Ekmk Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #55 King Weathers dedi: Maalesef aynı düşüncedeyiz. Keşke sevebilsem ama olmuyor. İlk oyuna bir türlü yakıştıramadım bu oyunu. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladınız tüm seriyi sevmiyorum.
King Weathers dedi: Maalesef aynı düşüncedeyiz. Keşke sevebilsem ama olmuyor. İlk oyuna bir türlü yakıştıramadım bu oyunu. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladınız tüm seriyi sevmiyorum.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 1 Aralık 2020 #56 Lintos dedi: Yahu tam aynı sahneymiş. Gören kişi "Kesin bu videodan aldı bu ekran görüntüsünü" demez umarım Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Bu arada o videoda dikkatli bakın, Joel'un kahvesinden duman çıkıyor :3
Lintos dedi: Yahu tam aynı sahneymiş. Gören kişi "Kesin bu videodan aldı bu ekran görüntüsünü" demez umarım Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Bu arada o videoda dikkatli bakın, Joel'un kahvesinden duman çıkıyor :3
King Weathers Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 5 1 Aralık 2020 #57 Berat Ekmk dedi: Yanlış anladınız tüm seriyi sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tüh.
Berat Ekmk Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #58 360388 dedi: Hikayeyi beğenmeyenlerden misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun ilgimi çekmiyor.
King Weathers Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 5 1 Aralık 2020 #59 Ayrıca Naughty Dog'u tebrik etmek lazım. The Last of Us 1 gibi bir oyunu PS3 gibi çok kuvvetsiz bir makineye yapmak çok güç bir şey olsa gerek. Oyunda hiçbir yerde FPS 30'un altına düşmüyor gibi.
Ayrıca Naughty Dog'u tebrik etmek lazım. The Last of Us 1 gibi bir oyunu PS3 gibi çok kuvvetsiz bir makineye yapmak çok güç bir şey olsa gerek. Oyunda hiçbir yerde FPS 30'un altına düşmüyor gibi.
KS KS Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 1 Aralık 2020 #60 Samotne Ciasteczka dedi: Estağfurullah. Bu arada o videoda dikkatli bakın, Joel'un kahvesinden duman çıkıyor :3 Genişletmek için tıkla... O duman efektini kaçırmışız
Samotne Ciasteczka dedi: Estağfurullah. Bu arada o videoda dikkatli bakın, Joel'un kahvesinden duman çıkıyor :3 Genişletmek için tıkla... O duman efektini kaçırmışız