@Lintos hocam biraz istek gibi olacak ama bende de var Slim model. Elinizde başka grafikleri şaheser bir oyun varsa drop olayını test edebilir misiniz? Mesela Ghost of Tsushima.
Ayrıca Naughty Dog'u tebrik etmek lazım. The Last of Us 1 gibi bir oyunu PS3 gibi çok kuvvetsiz bir makineye yapmak çok güç bir şey olsa gerek. Oyunda hiçbir yerde FPS 30'un altına düşmüyor gibi.
@Lintos hocam biraz istek gibi olacak ama bende de var Slim model. Elinizde başka grafikleri şaheser bir oyun varsa drop olayını test edebilir misiniz? Mesela Ghost of Tsushima.
Önceki konularınıza baktım God of War akıcı hissetirmiyor demişsiniz. Sonradan alışınca nasıl geldi? Bazıları 30 FPS olduğunu söylemesek hissetmessin bile diyor.
Önceki konularınıza baktım God of War akıcı hissetirmiyor demişsiniz. Sonradan alışınca nasıl geldi? Bazıları 30 FPS olduğunu söylemesek hissetmessin bile diyor.
O ilk yeni nesil oyun deneyimim olduğu için uzun süreden sonra ilk kez 30 FPS gördüm. İlk başta aşırı rahatsız olsam bile 2-3 gün içinde alıştım. 30 FPS, 60 FPS gibi gelmeye başladı gözüme.
Herkese iyi forumlar. Bugün Windows 10'da masaüstünü nasıl daha havalı bir hale getirebileceğimizi anlatacağım. Anlattıklarımı uyguladığınız zaman bu tarz bir masaüstüne sahip olacaksınız. Hazırsanız başlayalım. Masaüstümüzün şu anki görüntüsü bu: Resmen bir kaos var. Öncelikle şu...