İkinci oyunun hikayesi daha iyiydi, daha iyi işlendi ama ben ilk oyunun hikayesini daha çok seviyorum. Daha önce de dediğim gibi Ellie'ye çok bağlanmıştım.
İlk oyunda beğenmediğim tek şey Ellie'nin her fırsatta küfür etmesiydi. Habire shit, fuck gibi kelimeler kullanıyordu. Oyunun sonlarına doğru gına gelmişti artık. Çatışmaya giriyoruz, sövüyor. Bir yerlere çıkıyoruz küfür ediyor. Yeter da artık dedirtmişti. Benim için 1. oyunun tek eksik yanı bu.
İlk oyunda beğenmediğim tek şey Ellie'nin her fırsatta küfür etmesiydi. Habire shit, fuck gibi kelimeler kullanıyordu. Oyunun sonlarına doğru gına gelmişti artık. Çatışmaya giriyoruz, sövüyor. Bir yerlere çıkıyoruz küfür ediyor. Yeter da artık dedirtmişti. Benim için 1. oyunun tek eksik yanı bu.
Oyunun sonlarına doğru aynı kelimeleri duymaktan bıkmıştım. Bu Big Smoke'un ''All we had to do was follow the damn train CJ!'' demesi kadar sinir bozucu oluyor bir süre sonra. Ayrıca ilk oyunu 10'dan fazla kez bitirdiğim için bu kadar takıntı olmuş olabilir.