The Last of Us PC için çıkar mı?

Onlar az satan oyunlar çünkü git Last of Us God of War Uncharted serisinin kaç tane sattğına bak bir de Horizon ve Days Gone'ye bak.
Dün Konsoll Üssüde söyledi adam zaden god of war isdesenizde isdemesenizde gelecekk
Az satması özel konsoll oyunun pc ya gelmesi anlamına gelmiyor gelmeseydi ustelik 5 milyon karr etmiş days gone yetmezmi neden helo gears of war ps ya gelmiyoda ps özelleri pc ya geldi tartışmıyoruz Konuşuyoruz

Dün Konsoll Üssüde söyledi adam zaden god of war isdesenizde isdemesenizde gelecekk
Az satması özel konsoll oyunun pc ya gelmesi anlamına gelmiyor gelmeseydi ustelik 5 milyon karr etmiş days gone yetmezmi neden helo gears of war ps ya gelmiyoda ps özelleri pc ya geldi tartışmıyoruz Konuşuyoruz

Yayıncıların söylemleri ile hareket edebilirsin. Halo, GoW dediğin oyunlar Xbox özel oyunları ve Xbox oyunları haliyle PC'ye de geliyor. Çünkü sahibi Microsoft.

Dün konsoll üssüde söyledi adam zaden God of War isdesenizde isdemesenizde gelecekk.
Az satması özel konsoll oyunun PC ya gelmesi anlamına gelmiyor gelmeseydi ustelik 5 milyon karr etmiş Days Gone yetmezmi neden helo Gears of War PS ya gelmiyorda PS özelleri PC ya geldi tartışmıyoruz konuşuyoruz.

Sony: Para bu gerçek o yüzden eğer PC'ye getirirse çok büyük zarar ediceğini düşünüyorum. Ayrıca o zaman tüm özel oyunlar gelsin ben PS 4 almak yerine gidip sistemimi yükseltirim istediğim oyunu oynarım böyle bir saçmalık var mı?

Sony: Para bu gerçek o yüzden eğer PC'ye getirirse çok büyük zarar ediceğini düşünüyorum. Ayrıca o zaman tüm özel oyunlar gelsin ben PS 4 almak yerine gidip sistemimi yükseltirim istediğim oyunu oynarım böyle bir saçmalık var mı?
Üzgünüm amma Sony sizi satıyor
Yayıncıların söylemleri ile hareket edebilirsin. Halo, GoW dediğin oyunlar Xbox özel oyunları ve Xbox oyunları haliyle PC'ye de geliyor. Çünkü sahibi Microsoft.
İşte bende bunu diyor sony microsoft özel oyun verdi amma micrasoft sonya özel oyun vermedi sorunda bu işte

resim_2021-05-21_155029.png

Daha geçen Steam'de böyle bir şey yapmışlar. Devamının geleceğinin bir işareti olabilir. Soruya gelirse evet çıkacağını ve daha fazlasının geleceğini düşünüyorum. Sony paragöz bir firma PC'ye gelirse Switch hatta Xbox'a bile oyun çıkarabilir. Çıkarıyor da.

Sony zaten kendisi özel oyunları zamanla PC'ye çıkaracağını söylemişti, son zamanlarda da özel oyunlar PC'ye çıktı zaten.
Ben ileride çıkacağını düşünüyorum, hatta Uncharted serisi de gelecek.

Eki Görüntüle 1034202

Daha geçen Steam'de böyle bir şey yapmışlar. Devamının geleceğinin bir işareti olabilir. Soruya gelirse evet çıkacağını ve daha fazlasının geleceğini düşünüyorum. Sony paragöz bir firma PC'ye gelirse Switch hatta Xbox'a bile oyun çıkarabilir. Çıkarıyor da.

Tüm firmaların ve bağımsız yapımcıların sayfası var zaten. 1 tane oyun bile olsa. Bu bütün oyunlarının geleceğine işaret etmiyor. Anlamıyorsunuz arkadaşlar. Biraz mantıklı düşünün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı