QWERTPAHSGSAİSVSJSBS
Hectopat
Pc için horizon çıktı days gonede çıktı neden dükkanı kapatıp gitmiyolar
PC için Horizon çıktı days gonede çıktı neden dükkanı kapatıp gitmıyorlar.
Dün Konsoll Üssüde söyledi adam zaden god of war isdesenizde isdemesenizde gelecekkOnlar az satan oyunlar çünkü git Last of Us God of War Uncharted serisinin kaç tane sattğına bak bir de Horizon ve Days Gone'ye bak.
Dün Konsoll Üssüde söyledi adam zaden god of war isdesenizde isdemesenizde gelecekk
Az satması özel konsoll oyunun pc ya gelmesi anlamına gelmiyor gelmeseydi ustelik 5 milyon karr etmiş days gone yetmezmi neden helo gears of war ps ya gelmiyoda ps özelleri pc ya geldi tartışmıyoruz Konuşuyoruz
Dün konsoll üssüde söyledi adam zaden God of War isdesenizde isdemesenizde gelecekk.
Az satması özel konsoll oyunun PC ya gelmesi anlamına gelmiyor gelmeseydi ustelik 5 milyon karr etmiş Days Gone yetmezmi neden helo Gears of War PS ya gelmiyorda PS özelleri PC ya geldi tartışmıyoruz konuşuyoruz.
Üzgünüm amma Sony sizi satıyorSony: Para bu gerçek o yüzden eğer PC'ye getirirse çok büyük zarar ediceğini düşünüyorum. Ayrıca o zaman tüm özel oyunlar gelsin ben PS 4 almak yerine gidip sistemimi yükseltirim istediğim oyunu oynarım böyle bir saçmalık var mı?
İşte bende bunu diyor sony microsoft özel oyun verdi amma micrasoft sonya özel oyun vermedi sorunda bu işteYayıncıların söylemleri ile hareket edebilirsin. Halo, GoW dediğin oyunlar Xbox özel oyunları ve Xbox oyunları haliyle PC'ye de geliyor. Çünkü sahibi Microsoft.
Eki Görüntüle 1034202
Daha geçen Steam'de böyle bir şey yapmışlar. Devamının geleceğinin bir işareti olabilir. Soruya gelirse evet çıkacağını ve daha fazlasının geleceğini düşünüyorum. Sony paragöz bir firma PC'ye gelirse Switch hatta Xbox'a bile oyun çıkarabilir. Çıkarıyor da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.