The Last of Us PC için çıkar mı?

The Last Of Us Remake gelecek zaten. Ama PS5 için gelir diye düşünüyorum.
PS 5 için kesin. Eğer TLoU için PC planları varsa remake versiyonunu çıkarırlar diyorum. Çünkü Sony, PC platformuna eski oyunlar ile çıkmak istemez
PS 5 için özel remakeyi mi PC'ye çıkarıcaklar 😀
Yukarıda yazdığım gibi. TloU için PC planı varsa Sony'nin bunu yapması daha mantıklı. Ayrıca remake, seriye hasta oldukları için değil seriden daha fazla para kaldırmak için yapılıyor. Ve PC'ye çıkarsa satış rekoru kıracağına eminim. PlayStation'ın en sağlam kalelerinden birinden bahsediyoruz.

PS 5 için özel remakeyi mi PC'ye çıkarıcaklar 😀

Tüm oyunları gelecekse zaten, dükkanı kapatıp gitsinler. Ne anlamı kaldı konsolun. 😀
Bir önce ki mesajımda da bahsettiğim gibi, bazı oyunlar istisna. Ancak TLoU gibi büyük markalar için umutlanmayın boşuna. 😒 Yıllar yıllar sonra ancak olur bu.

Tüm oyunları gelecekse zaten, dükkanı kapatıp gitsinler. Ne anlamı kaldı konsolun. 😀
Bir önce ki mesajımda da bahsettiğim gibi, bazı oyunlar istisna. Ancak TLOU gibi büyük markalar için umutlanmayın boşuna. 😒 yıllar yıllar sonra ancak olur bu.

Ben orada zaten böyle bir şeyin olmasının imkansıza yakın olduğundan bahsettim siz yanlış anladınız galiba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı