The Last of Us'ı PC'de oynamak

İşletim sistemi
Windows 10

Tunahanaltn

Hectopat
Öncelikle merhabalar benim bir bilgisayarım var ama PS yok maalesef. Ama ben The Last of US part1 ve 2 oyununu PC'de oynamak istiyorum. Bu imkanlı mıdır acaba?
Eğer bu bir şekilde yapılıyorsa nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhabalar benim bir bilgisayarım var ama PS yok maalesef. Ama ben The Last of US part1 ve 2 oyununu PC'de oynamak istiyorum. Bu imkanlı mıdır acaba?
Emülatör ile belki olabilir ancak hiç iyi verim almazsınız. Uğraşmayın derim.

Başka bir oyun olsa Emülatör vs. Kullanabilirsin fakat The last of us PS serisinin özel oyunlarından oynayamazsın. Verimsiz olur.

Hocam merhabalar, çeşitli emülatörler kullanarak PS oyunlarını PC'de oynayabilirsin. Ama maalesef bu yöntemler emülatörlerden kaynaklanan sıkıntılardan ötürü çok da güzel oyun deneyimleri sunamıyor.
Konu ile ilgili yazıyı aşağıya bırakıyorum. Yazı içerisinde örnek oynanış videoları da var. Eğer öyle ya da böyle bir şekilde oynatsın yeter derseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Yazı:The Last of Us'ın PC'de nasıl çalıştığını görmek ister misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı