Çözüldü The Last Of Us, PC'de oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

YavuzSelim18

Picopat
Daha fazla  
Soru basit arkadaşlar. PC'den The Last Of Us oynayabilir miyim veya oynayan var mı?

Çözüm
Soru basit arkadaşlar. PC'den The Last of Us oynayabilir miyim veya oynayan var mı?

PS3 emulatoru üzerinden açabilirsin ama sorunlu diye biliyorum çok iyi bilgisyarlarda bile 30 FPS'nin altına düşüyor görüntüde bozulmalar oluyor vb ama oyunu açabilirsin.
Bir şeyi kanıtlamanıza veya göstermenize gerek yok. 50-60 FPS alan kişileri videoları izleyince de görebiliyorum. Lakin çoğunun sisteminde RTX 2070 Super gibi kartlar falan oluyor. Ayrıca olay DS4'ü görüp veya görmemesi değil. Çok geçmemiş. 1 ay önce Sosyal'de aldığım hatalar hakkında konu açmışım.

Bu hataları çözmek için resmen kafayı yemiştim denilebilir. Her şeye rağmen çözemeyip bırakmıştım. Benim aldığım hata herkes için geçerli değil tabii ki. Fakat bu aldığım hatalar programın ne kadar düzgün çalışıp, çalışmadığını kanıtlayabilir bence.

Siz RX 580 sistem ile stabil oynuyor olabilirsiniz, fakat RX 550'li sistem kullanan birinin stabil bir şekilde oyunu açabileceğini asla düşünmüyorum. Çözümü kendime PS4 Slim satın alarak buldum.

O zaman sosyalde olsam yardımcı olurdum büyük ihtimal. Kanıtlamak amacıyla da demedim zaten. Oynanabiliyor demek istedim.

O zaman sosyalde olsam yardımcı olurdum büyük ihtimal. Kanıtlamak amacıyla da demedim zaten. Oynanabiliyor demek istedim.
Dediğiniz gibi oynanabilir. Sisteminiz ortalama bir sistem. Fakat sizin sisteminizden daha aşağı olan bir sistem sizin kadar stabil oynayamaz maalesef. Aslına bakarsak RX 550'li bir sistemin bile o emülatör ile o oyunu stabil oynuyor olabilmesi lazım, fakat oynayamıyor.

Sonuçta PS3 gibi bir cihazda bile stabil çalışan bir oyun kendisi. Açtığım konuya bakarsak, alınan hatalara bakarsak bence emülatör programının ipiyle kuyuya inilmez. En sağlam yöntemi ya PS4 ile oynamaktır, ya da PS Now ile oynamaktır.

Arkadaşlar 5600XT R3500X sistem emülatörde Uncharted serisi+ Last of Us için yeterli midir? 30-60 arası oynasam yeter.

PS Now'dan memnun musunuz ? hesabımda 20 dolar var, 10 dolar daha atıp 3 aylık paket almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…