The Last of Us Remake CPU kullanımı nasıl düşürülür?

İşletim sistemi
Windows 10

Enesbirnumara

Centipat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
Gtx-1660
İşlemci
İ7-10750H
Arkadaşlar iyi günler, The Last of Us Remake indirdim PC'ye. Golgelendirmesini yaparken %90 falan işlemciyi kullanıyordu. İndi girdim oyuna biraz düştü ama %70-80 civarlarında yine fazla. Bir mod falan var mı bildiğiniz bunu düşürmem icin? Çok fazla kullanıyor, PC'ye zarar verecek diye korkuyorum.

Arkadaşlar iyi günler, The Last of Us Remake indirdim PC'ye. Golgelendirmesini yaparken %90 falan işlemciyi kullanıyordu. İndi girdim oyuna biraz düştü ama %70-80 civarlarında yine fazla. Bir mod falan var mı bildiğiniz bunu düşürmem icin? Çok fazla kullanıyor, PC'ye zarar verecek diye korkuyorum.
Dostum bu oyunun lakabı işlemci katili zaten :D ben oyunu i7 7700k ve rtx 3050 ikilisi ile %90 işlemci kullanımında bitirmiştim. Bir zararı olacağını düşünmüyorum. Oyunun kendi özelliği bu.

Sonuçta gölgendirmeleri önden işliyor normal böyle olması oyun içinde de gayet normal the last of us sonuçta önemli olan sıcaklıklar anormal mi değil mi

İşlemciyi kullanmayacaksan niye aldın?

Sonuçta gölgendirmeleri önden işliyor normal böyle olması oyun içinde de gayet normal The Last of Us sonuçta önemli olan sıcaklıklar anormal mi değil mi?

Hocam işlemcinin görevi bu zaten. %100 kullanılsa bile sorun çıkmaz. Sıcaklıkları kontrol edin gerisi önemsiz. Siz oynamanıza bakın.

Anladım teşekkürler bu kadar çok kullanması hoşuma gitmedi ama sıkıntı olmazsa sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00