The Last of Us silah yükseltmesi nasıl yapılır?

Lazasker

Megapat
Daha fazla  
Selam.

Oyunda ilerleme katettim lakin aşağıdaki görselde sağ üstte yer alan, kırmızı olarak sıfır gösteren silah techizatından olmamasından dolayı yükseltme yapamıyorum. Oyunun başlarında 1 defa yapabildim sadece, o da techizatı nerede nasıl buldum hatırlamıyorum. Bu techizat nerede oluyor, nasıl temin edip yükseltme yapabilirim?

Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-01-05 saat 01.02.27_3e07ffb8.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-01-05 saat 01.02.27_3e07ffb8.jpg
    284,4 KB · Görüntüleme: 665
Bu videoda gösteriyor ancak bilmediğin bir sahne gelirse izlemeye devam etme potansiyel spoiler olabilir;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda gösteriyor ancak bilmediğin bir sahne gelirse izlemeye devam etme potansiyel spoiler olabilir;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

tezgahları nasıl acıyoruz

Silahları nereden yukseltiyoruz şu tezgahlardan çok kez gördüm ama hangi tuşla actıgımızı bilmiyorum.

@uupone

Sanırım klavyede E tuşu ile etkileşime giriliyormuş. Başka bir kontrolcü kullanıyorsan bu siteden "Interact" diye sayfa içinde aratarak kontrolcünene göre atanmış butonu görebilirisin.

Son düzenleme:
@uupone

Sanırım klavyede E tuşu ile etkileşime giriliyormuş. Başka bir kontrolcü kullanıyorsan bu siteden "Interact" diye sayfa içinde aratarak kontrolcünene göre atanmış butonu görebilirisin.

Teşekkürler, ama hata bendeymiş rastgele yerleri tezgah sanıyordum .d neyse çözdüm az once avcilarla falan savastim ciktim yatcam şimdi.

Selam.

Oyunda ilerleme katettim lakin aşağıdaki görselde sağ üstte yer alan, kırmızı olarak sıfır gösteren silah techizatından olmamasından dolayı yükseltme yapamıyorum. Oyunun başlarında 1 defa yapabildim sadece, o da techizatı nerede nasıl buldum hatırlamıyorum. Bu techizat nerede oluyor, nasıl temin edip yükseltme yapabilirim?

Teşekkürler.
HOcam şu fotoda 203den bendede var ama yanındaki bendede olmadığı için tüfekleri geliştiremiyorum o nasıl toplanıyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı