Steam Epic Games The Last of Us™ Part II Remastered %20 İndirimde

Part 1 çocukluk hayalimdi oynadım part 2 yide oynamak istiyorum ama bu fiyattan daha aşağı düşermi onu düşünüyorum ve epicten alsam mı bilemedim part 1 i steamden almıştım daha önce fiyat farkı var gerçi yinede sormak istedim sizlere

Yani part 1 gerçekten çok kötüydü aim çeviriyorsun sanki böyle o akıcılık yok gibi yürüyorsun yine aynı part 2 akıcı ise güzel ama bu sefer de part 1 oynamadan 2 oynamak nasıl olur bilemedim PS4-5 şart oldu herhalde.

Part 1 artık düzeldi akıcı gelmiyorsa Frame Generation'dan olabilir. Ben 4 kez bitirdim hiç drop ve çökme sorunu yaşamadım 3060 Ti ile.

Part 1 artık düzeldi akıcı gelmiyorsa Frame Generation'dan olabilir. Ben 4 kez bitirdim hiç drop ve çökme sorunu yaşamadım 3060 Ti ile.

Olay FPS değil zaten akıcılık hayır sadece bu oyunda problem var zaten başka Sony oyunları sıkıntı yaşamadım. Düzelen çok bir şey de yok ön sipariş ile oyunu aldım keyfimi kaçırmıştı o dönem keşke RE4 alsaydım diye pişman oldum.

Olay FPS değil zaten akıcılık hayır sadece bu oyunda problem var zaten başka Sony oyunları sıkıntı yaşamadım. Düzelen çok bir şey de yok ön sipariş ile oyunu aldım keyfimi kaçırmıştı o dönem keşke RE4 alsaydım diye pişman oldum.

Belkide klavye mouse ile oynadiginizdan da olabilir. Konsol ile akıcılık sorunu yok çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı