The Last of Us™ Part II Remastered çıkış yaptı!

Bende de saçlar hiç bozulmadı neye göre oluyor bu iş bilmiyorum.

i5 10400f ve 2060 12 gb oc ile oynamaya çalıştım 1 dakika falan. film grain gibi herşeyi ne varsa kapattım. ayarları fulledim düşürdüm denedim ama yok arkadaş. dlss fsr ne varsa denedim yinede bir sıkıntı var grafiklerde piksel piksel bi türlü yumuşatamıyorum kumlu gibiydi grafikler saçlar çalılar genel olarak ayar kısmı bile hatta oyunun kendisi piksel pikseldi bence biraz daha beklemeliyim. sildim

12-13 saat oldu, stadyum bölümüne geldim ve crash yemeye başladım, kayıta devam edemiyorum.

Seçeneklerden dinamik çözünürlük ölçeklemeyi kapatmanız gerekli yumuşatma Modunu'da native AA ya da DLAA yapmanız lazım o zaman düzeliyor.

En mantıklı yöntemin paylaşımlı hesap olduğunu düşünüyorum. Ne korsanın sorunuyla uğraşıyorsun ne de dosya sorunu zaten çevrimdışı oynadığın için sorun yok. Dün aldım 50 TL'ye item satıştan şu an iniyor bakalım.

Evet bende Ultra da oynuyorum ve bir hata da ha var oyun ara sıra nadiren bir anda GPU kullanıma %30'lara iniyor ve kasıyor 10-15 saniye.

Bende performans istatistikleri sicaklik vb kapalı cunku FPS düşürüyorlar sadece bazen açıp test ettim FPS'yi. Oyunun bazı aynaları sorunlu piksel piksel gösteriyor.

Korsanın sorunu yok ki iyi yerden indirirseniz. Tek sorunu 2,5 le inmesi gerekirken 2,0 yle iniyor bende o paylaşımlı hesapların korsandan farkı yok zaten geliştirici açısından.

Korsanın sorunu yok ki iyi yerden indirirseniz. Tek sorunu 2,5 le inmesi gerekirken 2,0 yle iniyor bende o paylaşımlı hesapların korsandan farkı yok zaten geliştirici açısından.

Yani o kadar kullandığımız bilgisayara riskli bir şey indirirsek hesaplar çalınması vs değecek bir şey değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…