The Last of Us™ Part II Remastered çıkış yaptı!

Dengesiz optimizasyon böyle bir şey arkadaşlar. Siz yaşamazsınız ben yaşarım, ben yaşamam başkası yaşar. Kendim deneme zahmetine girmedim ama izlediğim test videolarında yaşayan bolca gördüm. 5 video izlediysem 2'sinde vardı bu durum. Mesela saç bozulması da büyük bir problem. Spider-Man 2'de DLSS rr açınca herkes de saçlar bozuluyordu. Bu oyunda en azından sadece sizden duydum saçların bozulmasını.

Bende de saçlar hiç bozulmadı neye göre oluyor bu iş bilmiyorum.

i5 10400f ve 2060 12 gb oc ile oynamaya çalıştım 1 dakika falan. film grain gibi herşeyi ne varsa kapattım. ayarları fulledim düşürdüm denedim ama yok arkadaş. dlss fsr ne varsa denedim yinede bir sıkıntı var grafiklerde piksel piksel bi türlü yumuşatamıyorum kumlu gibiydi grafikler saçlar çalılar genel olarak ayar kısmı bile hatta oyunun kendisi piksel pikseldi bence biraz daha beklemeliyim. sildim

i5 10400F ve 2060 12 GB OC ile oynamaya çalıştım 1 dakika falan. Film grain gibi her şeyi ne varsa kapattım. Ayarları fulledim düşürdüm denedim ama yok arkadaş. DLSS FSR ne varsa denedim yine de bir sıkıntı var grafiklerde piksel piksel bir türlü yumuşatamıyorum kumlu gibiydi grafikler saçlar çalılar genel olarak ayar kısmı bile hatta oyunun kendisi piksel pikseldi bence biraz daha beklemeliyim. Sildim.

Seçeneklerden dinamik çözünürlük ölçeklemeyi kapatmanız gerekli yumuşatma Modunu'da native AA ya da DLAA yapmanız lazım o zaman düzeliyor.

Hocam sizin durumunuz var anlıyorum da ben babama gidip de baba 2000TL'ye oyun alacağım diyecek durumda değilim maalesef. Çalışacak kadar büyük de değilim. Siz de haklısınız ama durumu olup da korsan kullanmamalı insanlar öyleleri eğer şu sorunu var bu sorunu var diyorsa tabii ki olmaz. Zaten korsan çok da iyi değil Torrent'de 2MB'la iniyor :D

%60 korsan oyuncu korsan indirmiyor, öyle olsaydı PC'ye oyun çıkaran firmaların hepsi zarar ederdi, ama görüyorsun ki günümüzde PC'ye çıkarılan oyun sayısı arttı demek ki satıyor. Siz bedavaya o kadar alışmışsınız ki oyun 2000 değil 200 TL'ye de çıksa korsan indirmeye meyillenmişsiniz. İsteyen istediği şekilde kullanabilir saygı duyarım, eline işini gücünü almamış biri bu paralara oyun satın alamaz onunda bilincindeyim, fakat art niyetli birçok ta insan mevcut. Tek tıkla oyun indirip bu oyunun optimizasyon sorunu var oynayamıyorum diye söylenmek bana abes geliyor tek anlatmak istediğim şey bu.

En mantıklı yöntemin paylaşımlı hesap olduğunu düşünüyorum. Ne korsanın sorunuyla uğraşıyorsun ne de dosya sorunu zaten çevrimdışı oynadığın için sorun yok. Dün aldım 50 TL'ye item satıştan şu an iniyor bakalım.

Evet bende Ultra da oynuyorum ve bir hata da ha var oyun ara sıra nadiren bir anda GPU kullanıma %30'lara iniyor ve kasıyor 10-15 saniye.

Bende performans istatistikleri sicaklik vb kapalı cunku FPS düşürüyorlar sadece bazen açıp test ettim FPS'yi. Oyunun bazı aynaları sorunlu piksel piksel gösteriyor.

En mantıklı yöntemin paylaşımlı hesap olduğunu düşünüyorum. Ne korsanın sorunuyla uğraşıyorsun ne de dosya sorunu zaten çevrimdışı oynadığın için sorun yok. Dün aldım 50 TL'ye item satıştan şu an iniyor bakalım.
Korsanın sorunu yok ki iyi yerden indirirseniz. Tek sorunu 2,5 le inmesi gerekirken 2,0 yle iniyor bende o paylaşımlı hesapların korsandan farkı yok zaten geliştirici açısından.

Korsanın sorunu yok ki iyi yerden indirirseniz. Tek sorunu 2,5 le inmesi gerekirken 2,0 yle iniyor bende o paylaşımlı hesapların korsandan farkı yok zaten geliştirici açısından.

Yani o kadar kullandığımız bilgisayara riskli bir şey indirirsek hesaplar çalınması vs değecek bir şey değil bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı