The Last of Us™ Part II Remastered çıkış yaptı!

Bence görüntü konusunda bu kadar takıntılı olmaya gerek yok, özellikle de keskinlik konusunda. TAA kullanmayın sadece çünkü yumuşatmak yerine direkt bulanıklaştırıyor. Ekran kartınıza göre keskinlik konusunda FSR Native veya DLAA kullanmak yararınıza olacaktır, en iyi görüntüyü sanırım onlar veriyorlar. Bunun dışında texturelar da o kadar kötü değil, keskinlik ayarı dışında her şey yüksekteyse eğer sadece oyunu oynamaya bakın. At sürerken veya karakteri etrafta yürütürken objelerin kenarlarına bakmak yerine önünüze bakıp altyazıları okuyun (açıksa) ve kafaya takmayın.

Kromatik lens kiri vs ayarları kapatmak gerekiyor mu?
Sanırım monitörünüze efekt veriyor. Örneğin oyunda şiddetli kar yağıyorsa ekrana da bulaşıyor, o işe yarıyor olması gerek. Bence kapatmayın, atmosfer açısından etkili.

@ozguven_askim, paylaşımlı hesaptan oynayınca da hesabı satan kişinin cebini dolduruyorsun, oyun yapımcısının değil. 😁

Vallahi 1200 lira yerine 50 liram gitti kimin cebini doldurduysam çok da umurumda değil😀 sıkıntısız bir şekilde oynuyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250408_161616_Gallery.jpg
    Screenshot_20250408_161616_Gallery.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_20250408_161621_Gallery.jpg
    Screenshot_20250408_161621_Gallery.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 99
Hocam şu görüntüye bakar mısınız, bu nedir böyle. 2021 yılında konsolda 1080p ile oynamıştım, yalnız bu görüntü 4K Max ayarlarda tek kelime ile muazzam. DLAA yerine TAA tavsiye ediyorum "sharpness-remover" tarzı mod yüklemek istemezseniz.

Keşke kalite düşürmeden atabilsem. 😁

shot_20250408_221401.png

@ozguven_askim, işte biz kimsenin cebini doldurmadan oynuyoruz, fark bu. 🙂

Hocam 1 hafta bile sürmeyecek bir oyun için 1200 küsur vermek saçma geliyor bana. Ek olarak RDR2, Uncharted 4, Days Gone, Last of Us part1, Cyberpunk gibi oyunların hepsini paylaşımlı hesap alarak bitirdim 1200 TL'nin yarısı cebimden çıkmamıştır.😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı