Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Kırıldı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sony'nin oyunlarında koruma vs yok. Kırılma diye bir durum da olmuyor. Sadece oyun dosyalarına sahip olmak yeterli oluyor. Steam koruması var sadece, o da koruma sayılmaz. Oyun Steam ile başlatılmaya çalışıyor çalıştırınca sadece. Onu da iki DLL dosyası ile direkt çözüyorsun. Bu tarz korumasız oyunlarda kırılma, crack gibi durumlar yok aslında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben paylaşımlı hesap satın aldım durmadan oyun çöküyordu sonra hesaptan çıktım Dodi'den sadece crack dosyasını indirip oyun dosyasına attım sorunsuz, çökmeden oynuyorum. Normalde crackli oyunlarda sorun çıkar bu oyunda orijinali sıkıntılı anlamadım

Optimizasyon müthiş. Ekran kartım kaldırmıyor oyunu ona rağmen fg açık mümkün olan en yüksek ayarlarda 40 FPS veriyor. Tek sorun ben meraktan ilk kırılan versiyonu indirdim ikide bir crash yiyordum bıraktım o yüzden. İlk oynayışım olsa koyardı da önceden PS4'te bitirmiştim yine öyle yaparım artık.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…