Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Kırıldı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yani crack konusunu bilmiyorum ama güzel oyunmuş. 2 gündür falan oynuyorum oldukça beğendim. İlk oyunu yarım bırakmıştım. Bunun sebebi karanlık, yavaş ve zombi temasının olmasıydı. İlginç bir şekilde evet bu oyun da yavaş ve zombi temalı ama yine de sevdim. Tabii ki oynarken bazen çok bunaldığım zamanlar oluyor zombilerden dolayı ama Ellie'ye bu kez biraz daha ısındım. Umarım bu kez bitirebilirim. Bence oyunu satın alın arkadaşlar emek verilmiş bir oyun.

@07Eren, ona Call of Duty'nin yeni oyunları diyebiliriz. Hikayeli oyunlarında sürekli internet bağlantısı istediği için kırılamıyor. Yakında onun da yolunu bulurlar.

bu hayatta sadece Call of Duty oyunları kırılmıyor.
Uğraşan birisi kırar. Oracle, Microsoft, Google, Adobe gibi dünya devleri tersine mühendisliği durduramıyorken biraz iddalı söz olmamış mı?

Ne geç kırılması kanka? Ragnarok çıktığı gün kırıldı, bu hayatta sadece Call of Duty oyunları kırılmıyor.
DRM'i olmayan oyun ile DRM'i en ufak bir dil dosyasının değişmesini bile engelleyecek kadar ağır olan bir oyunun kırılma durumunu kıyaslamak saçmalık.
Sony oyunlarını, bir oyunun kırılmasıyla ilgili yapılan tartışmalarda argüman olarak sunmayın. Bu oyunların hiçbirinde DRM yok. Günümüzde DRM kıran çok çok az grup kaldı. Onlar da gidenler kadar tecrübeli değil. O yüzden Denuvo'yu DRM olarak kullanan oyunların bile kırılması artık 1-2 yıl sürüyor ya da hiç kırılmıyor. Bu yüzden günümüzde bırakın geç kırılmayı, hiç kırılmama ihtimali bile var bazı oyunların.
@07Eren, ona Call of Duty'nin yeni oyunları diyebiliriz. Hikayeli oyunlarında sürekli internet bağlantısı istediği için kırılamıyor. Yakında onun da yolunu bulurlar.
Uğraşan birisi kırar. Oracle, Microsoft, Google, Adobe gibi dünya devleri tersine mühendisliği durduramıyorken biraz iddalı söz olmamış mı?
Birileri çabaladı ve Black Ops Cold War'u kırmayı başardı. Treyarch'ın CoD'ları hep daha kolay kırıldı zaten. Infinity Ward'un yaptıklarını kırabilen olursa işte o zaman şaşırtıcı olur. Lakin günümüzde grupların azlığını ve hâlini düşünürsek bu "yakında" durumu çok uzak olabilir.

Atomic Heart, Hogwarts Legacy gibi namus, şeref meselesi hâline getirirse birileri olayları o zaman belki CoD oyunları da kırılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı