Çözüldü The Last of Us yetersiz bellek hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

leomessy

Centipat
Merhaba, 8 GB RAM'im var. 3050 Ti ekran kartı, oyun bu hatayı veriyor. Çözümü var mıdır açmanın?

Oyunun optimizasyonu çok kötü 8 GB RAM bayağı yetersiz kalıyor. Bu nedenle yapacak pek bir şey olacağını sanmıyorum. Güncelleme bekleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef 8 GB ile oynamanızın imkanı yok şu an bütçeniz var ise yeni konu açıp laptop marka modeline uygun RAM önerisi isteyebilirsiniz.

8 GB RAM ile oyun hiçbir şekilde açılmıyor. Oyunum son sürümde ama ben de 8 GB RAM ile hala açamıyorum, güncellemelerle düzeleceğini düşünmüyorum. En az 16 GB RAM gerekli.

8 GB RAM ile oynanmıyorsa ya bilerek öyle yapmışlardır bellek üreticileri ile anlaşıp ya da optimizasyonu sorunludur oyunun. Forza Horizon 5'e 16 GB belleğim olmasına rağmen bu hatayı veriyordu. Zaten Forza Horizon 5'e girer girmez anladım oyunun optimizasyon özürlü olduğunu. RDR 2 gibi aşırı detaylı bir oyunu deneyin onda bu hatayı almıyorsanız anlayın ki Last of Us optimizasyon özürlüdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…