Çözüldü The Last of Us yetersiz bellek hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bende dün indirip oynayayım dedim The Last Of Us 2 yi ama biraz oynadıktan sonra yetersiz bellek deyip kilitledi bilgisayarı. Arka planda Youtube den bir video açıktı. Sistemim öyle kötü de değil ama sanırım oyunun optimizasyonundan olabilir yada oyunu korsan indirdim onunla alakalı da olabilir. Sürücü güncellemesi gelince tekrar deneyeceğim.

AMD Ryzen 7 5700X3D
RX 7800 XT 16 GB
32 GB RAM

Bende dün indirip oynayayım dedim The Last of Us 2'yi ama biraz oynadıktan sonra yetersiz bellek deyip kilitledi bilgisayarı. Arka planda YouTube'dan bir video açıktı. Sistemim öyle kötü de değil ama sanırım oyunun optimizasyonundan olabilir ya da oyunu korsan indirdim onunla alakalı da olabilir. Sürücü güncellemesi gelince tekrar deneyeceğim.

AMD Ryzen 7 5700x3D
RX 7800 XT 16 GB
32 GB RAM

Reis Sen TLOU2'yi nereden buldun bu bir. İkincisi grafik ayarlarına ne olursa olsun sakın dokunmayın. Bende korsan indirdim. Oyunu silip (tamamen) baştan kurdum. Sorunsuz çalıştı. Grafik ayarlarından uzak durun yeter de artar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı