Çözüldü The Last of Us yetersiz bellek hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

leomessy

Centipat
Merhaba, 8 GB RAM'im var. 3050 Ti ekran kartı, oyun bu hatayı veriyor. Çözümü var mıdır açmanın?

Hayır onunla alakası yokmuş sadece NVIDIA ekran kartı güncellemesi bazı oyunlarda sıkıntı yaşatıyormuş eski sürüme aldım düzeldi.

Hayır onunla alakası yokmuş sadece NVIDIA ekran kartı güncellemesi bazı oyunlarda sıkıntı yaşatıyormuş eski sürüme aldım düzeldi.
AMD olanlarda da sorun yaşanıyor yalnızca NVDIA ya mahsus bir şey değil bu. Dolayısıyla düzeltmenin elbette birçok yolu var. Sorununda birçok sebebi var.

RAM hatasının 2 sebebi var.

1- Normal RAM
2- Ekran Kartı RAM

Ben 1. Seçeneğin çözümünü paylaştım.

1660 Ti 6 GB
DDR4 40 GB 3200 MHz
i7 10750H (Turbo) 5.00 GHz

Bu hatayı alıyorum. Oyuna girerken görev yöneticisinde baktığımda ram kullanımı %25 lerde geziyor. Ekran kartı da %20 civarı.. Neyden kaynaklanıyor anlamış değilim 100gb mı ram lazım

GeForce sürücüsü ile ilgili bir hata imiş sürücü güncellemesi yapmanı güncelse DDU ile kaldırıp temiz kurulum yapmanı öneririm.

Sorunu çözdüm.Ekran kartı sürücüsü silinip 1 2 ay önceki versiyonu indirilip kurulacak.Saçma sapan yöntemler söyleyenler var.Lütfen hiç bulaşmayın hocam.
GeForce sürücüsü ile ilgili bir hata imiş sürücü güncellemesi yapmanı güncelse DDU ile kaldırıp temiz kurulum yapmanı ön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…