The Launcher Has Experienced An Error Hatası

Tamam vereyim, ''ATI Radeon Mobility X1300'' internetten buldum bir şeyler ama olmadı. Kardeşimin bilgisayarında çalışıyor. Formattan önce bende de çalışıyordu...

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim sizden. Sorunumu çözdüm. Bilgisayara Format attım, tekrar sürücüleri otomatik kuran bir CD buldum, düzeldi. Hepinize canı gönülden teşekkür ederim. Bu siteyi bütün arkadaşlarıma önereceğim, sağolun.

Kod:
The Launcher Has Experienced An Error
Hatası alanlar, oyunu bilgisayardan bir tamamen silip, siteden indirsin. Geçen de aynı sorun bende de oldu. Silip yeniden yükleyince düzeldi.

Ya bende de aynı hata var. Dün yükledim, nasıl yüklediyse Fransızca idi. Sinir oldum, neyse oynadım dün bugün açtığımda hata veriyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Bir de ben bu oyunu daha önce yüklediğimde farklı bir şekilde yüklemiştim. Şimdi daha farklı yükledi. Birde İngilizce menüye sahip oyunu nasıl düzelteceğim ?

Şu son mesaja kadar tamamen manyağa bağlamış durumdaydım. Bir kwew format, 4.'ye oyunu Download, defalarca DNS ayarları değişimi, oyun kurulu dosyalarını açıp, onlarla defalarca değiştirdiğim halde, bu hatayı alan ben resmen delirme noktasına geldim. Umarım bu son mesaj kurtaracak çok ümitliyim...

Uyarı! Bu konu 15 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı