The Legend of Zelda: Breath of the Wild Türkçe yama ne zaman çıkar?

yusuf0742

Decapat
Daha fazla  
Yakın zamanda Switch alacagım ve ilk oynayacagım oyun The Legend of Zelda: Breath of the Wild ve 300 saatlik bir hikayeye sahip olacagı icin kendi İngilizcemin yetcegini sanmıyorum. Biraz diger forumlara baktım ve genel olarak konular kapanmıs. Bilen biri varsa, şu an ne durumda?

Yakın zamanda Switch alacagım ve ilk oynayacagım oyun The Legend of Zelda: Breath of the Wild ve 300 saatlik bir hikayeye sahip olacagı icin kendi İngilizcemin yetcegini sanmıyorum. Biraz diger forumlara baktım ve genel olarak konular kapanmıs. Bilen biri varsa, şu an ne durumda?
Switche yama indiremezsiniz diye biliyorum.

Konsolu kırmadığınız sürece oyun resmi Türkçe değilse unutun o işi. Diğer soruya gelince o yamada değişik süreçler olmuştu en son bir translateci ekibin elindeydi sanırım sonrasını bilmiyorum.

Bir tane yapılan çeviri projesi vardı ama yapan kişi başkasına devretti. Bu devredilme olayı da 1 yıl önce idi.
Devredilen kişi kayıp, herhangi bir bilgi vermedi çeviri hakkında. İlk çeviren kişi de kayıp. O da herhangi bir bilgi vermiyor.
Kısaca Türkçe çeviri işini unutun derim ben.
Zaten Breath Of The Wild çok ağır bir İngilizce kullanmıyor anlamakta zorluk çekmezsiniz.

o iş yaş 2018 den beri bekledim olmadı en sonunda açtım oynadım .oyunu anlama olarak ağır bir ingilizce yok .tek sıkıntı ara sahneler ve bilmeceli yan görevler ,hazine görevleri .fakat hiç ingilizcen yoksa işkence . oyunu bilen için ana görevi bitirip standart sonu açmak 20 saati geçmez diye sanıyorum .hiç bilmeyen hayatında hiç zelda oynamamış biri için 80 saati bulabilir . yan görrevler de dahil oyunu hiç destek almadan bitirecem diye kasarsan evet 300 saati bulabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı