- Makaleler
- 13
The Legend Of Zelda Tears Of The Kingdom nasıl emülator ile oynanır?
CEMU var ben de hocam. O olur mu?Aramayı kullanabilirsiniz aslında.
Rehber: Zelda Tears of The Kingdom Emülatör | Ryujinx | 2K 60+ FPS
Merhaba arkadaşlar, Zelda Ters of the Kingdom Ryujinx emülatör yani PC'de bu oyunu nasıl oynarız rehberini anlatacağım. Öncelikle oyun daha çıkmadı, ayın 12'sinde Switch konsollara gelecek ve herhangi bir oynanış videosu şu an anında kaldırılıyor, o bakımdan video sunamayacağım fakat FPS...www.technopat.net
Cemu WiiU emülatörü hocam. Konudaki Ryujinx veya Yuzu gibi Switch emülatörü gerekli.CEMU var ben de hocam. O olur mu?
BOTW oynuyorum arada.
Hocam klavye ile oynayamaz mıyız? Benim joystick ile uzaktan yakından alakam yok. Elim alışık değil yani.Cemu WiiU emülatörü hocam. Konudaki Ryujinx veya Yuzu gibi Switch emülatörü gerekli.
Maalesef. Kontrolcüyü geçtim, bir de jiroskop desteği de gerekiyor. Kontrolcü olsa şunu aşarsınız ama hem klavyeyi fake kontrolcü gibi göstermeniz hem de jiroskop taklidi yapması lazım.Hocam klavye ile oynayamaz mıyız? Benim joystick ile uzaktan yakından alakam yok. Elim alışık değil yani.
Cemu ile de oynanıyor. Wiiu USB helper'den oyunu indirip Cemu'ya çıkartmamız gerekiyor. Ortalama sistemimle 50-60 arası fps değeri alıyorum gerekli ayarlar yapıldığında. İlle de başka Switch emulaöru kurmaya gerek yok.CEMU var ben de hocam. O olur mu?
BOTW oynuyorum arada.
hocam sistemini ve cemu ayarlarını paylaşma şansın varmı?Cemu ile de oynanıyor. Wiiu USB helper'den oyunu indirip Cemu'ya çıkartmamız gerekiyor. Ortalama sistemimle 50-60 arası fps değeri alıyorum gerekli ayarlar yapıldığında. İlle de başka Switch emulaöru kurmaya gerek yok.
Cemu ile Switch oyununu oynayamazsın. Botw oynarsın fakat Totk oynayamazsın.Cemu ile de oynanıyor. Wiiu USB helper'den oyunu indirip Cemu'ya çıkartmamız gerekiyor. Ortalama sistemimle 50-60 arası fps değeri alıyorum gerekli ayarlar yapıldığında. İlle de başka Switch emulaöru kurmaya gerek yok.
cemu'da botw oynarken rahat 50-60 fps alıyordum, yuzu ve ryujinx'te ne yaparsam yapayım totk 'ta 12-20 fps üstüne çıkamıyorum. sistemim amd 3550h - gtx 1050 - 8 gb ram. konudaki 30 ve 60 fps modları ayrı ayrı denedim, konudaki grafik ayarlarını en minimum a aldım, ayarlardan yüksek performanslı gtx işlemcisini seçtim, APİ olarak OpenGL kullanıyorum (anlamadığım bir sebepten dolayı vulkan seçilmiyor) ps. bilgisayarımda hiçbir ekran kayıt uygulaması kullanmıyorum.Cemu ile Switch oyununu oynayamazsın. Botw oynarsın fakat Totk oynayamazsın.
@ProximusTwo Yuzu daha güncel bu arada.
Rehber: Zelda Tears of the Kingdom PC'de oynama rehberi | Yuzu | 2K 60+ FPS
Giriş Öncelikle diğer konu (Ryujinx) güncel değil. Şu an Yuzu platformu çok daha stabil. O yüzden bu rehberden devam edeceğiz. Bazı önemli detaylar ve sistem gereksinimleri ve sistemim Öncelikle bu oyunun şu anda klavye & mouse desteği yok, Zelda BotW rehberimdeki program çalışabilir belki...www.technopat.net

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.