Sürprizbozan The Long Dark hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
2016 yılında tanıştım bu oyunla o günden beri her sene kış aylarında oynar sonra silerim. Bana göre en iyi hayatta kalma oyunu.

Başlarda güzel gelmişti ama diğer herkes gibi bende yürümekten sıkılmıştım. Bir türlü 1. bölümü bitiremedim sıkıldığım için ama yazın oyunun tamamını bitirmeyi planlıyorum. Oyunun yaz vakti beni üşüme psikolojisine sokabilecek kadar iyi bir atmosferi var.

Hikaye odaklı değil ama bence yine de güzel bir hikayesi var. Yürüme işi biraz sıkıyor yalan yok. Ama daha çok sıkan oyunlar da var. Atmosfer olarak 10+10 puan verebilirim.

Güzel ve keyif verici. Hayatta kalması çok gerçekçiydi ama çok fazla yürüyoruz oradan oraya gidiyoruz, yürümesi can sıkıcı onun dışında güzel.

Harika atmosferi vardır, hikayesi de çok iyidir (kac senedir bir bitiremediler hikayeyi de neyse).
Boz ananin dizinin dibinde uyumakta ayrı güzeldir.
Bence kesin alin bu oyunu oynayin. Ve evet çantanız Full doluyken haritanın basindan sonuna salyangoz hızıyla yururken basarilar diliyorum :)

En son elektrik santrali mi neydi öyle bir yerde ki görevi bir türlü geçemedim sinirlendim çıktım bir daha girmedim 😄 sıkıcı demişler ama aksine yürümek vs zevkli keşfederek yürümek gerek haritada dümdüz hedefe gitmicen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı