Çözüldü The Long Dark Hikaye Modu İlerlemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Maflaus

Femtopat
Daha fazla  
Aurora başladığında baraja girmem gerekiyor fakat baraja girince elektrikler olsa bile kapı açılmıyor. Oyun içinde mahsur kaldım açıkçası. Oyunu sil yükle diyenler için de oyunun sonuna çok yaklaştım ondan dolayı silmek istemiyorum :)

Çözüm
Oyunun sonunda elektrikli bir olay vardı hatırlıyorum, kapalı ve karanlık bir mekanda bayağı bir zaman kaybetmiştim. İstediği şeyi bir türlü bulamamıştım. Ama gameplay videoları izleyerek çözmüştüm en sonunda.
maalesef gameplayde kapıya yaklaşınca kilitli olup olmadığı gözüküyor bende o bile yok. Gizli hazinelerin notlarını buluyorum mesela ama haritada hazinenin yerini göstermiyor. Gameplay videosunda bulduğu yere gittiğimde orada bir şey olmadığını görüyorum
Beyler Sorun çözüldü herkese teşekkür ederim. Çözüme 2 ay önceki sığınakta yanlışlıkla oyunu savelememle ulaştım. O saveye gidip speedrun yaptım oyalanmadan bitirdim
Aurora başladığında baraja girmem gerekiyor fakat baraja girince elektrikler olsa bile kapı açılmıyor. Oyun içinde mahsur kaldım açıkçası. Oyunu sil yükle diyenler için de oyunun sonuna çok yaklaştım ondan dolayı silmek istemiyorum :)

Oyunun sonunda elektrikli bir olay vardı hatırlıyorum, kapalı ve karanlık bir mekanda bayağı bir zaman kaybetmiştim. İstediği şeyi bir türlü bulamamıştım. Ama gameplay videoları izleyerek çözmüştüm en sonunda.

İlk olarak asansöre binmen lazım, ondan sonra kapı gelecek ve o kapıyı açacaksın.

Asansöre binemiyorum çünkü binmeden önce kapıyı açıp şaltere ulaşmam gerek. Kapıda kilit işareti yok yanındaki şifre yeşil ışık yanıyor aurora olsa da olmasa da tek yaptığı kapıya tıkladığımda kilitli animasyonu
kayıtları koruyup oyunu silme imkanım varsa denemek isterim yoksa ne yapabilirim oraya kadar 40 saat oynadım baştan başlamak da istemiyorum

Asansöre binemiyorum çünkü binmeden önce kapıyı açıp şaltere ulaşmam gerek. Kapıda kilit işareti yok yanındaki şifre yeşil ışık yanıyor Aurora olsa da olmasa da tek yaptığı kapıya tıkladığımda kilitli animasyonu

Herhangi bir yayıncıdan gameplay videosu izle o bölümü, öyle dene en azından.

maalesef gameplayde kapıya yaklaşınca kilitli olup olmadığı gözüküyor bende o bile yok. Gizli hazinelerin notlarını buluyorum mesela ama haritada hazinenin yerini göstermiyor. Gameplay videosunda bulduğu yere gittiğimde orada bir şey olmadığını görüyorum
Beyler Sorun çözüldü herkese teşekkür ederim. Çözüme 2 ay önceki sığınakta yanlışlıkla oyunu savelememle ulaştım. O saveye gidip speedrun yaptım oyalanmadan bitirdim

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı