Oyunda otobüs buldum. Her şeyi tam ancak yakıt tankında her türlü yakıt çeşidi var. Ben yakıt tankındaki her şeyi bir tane varile boşaltmak ve sonra yakıt tankında dizel yakıt koymak istiyorum. Bu işlemi nasıl yapabilirim?
Yakıt tankının kapağını aç, tankı tut, farenin orta tuşuna basılı tutarak tankı ters çevir, içindekiler yere dökülsün, sonra tankı yerine tak ve dizel doldur.
Dostum yakıt tankını nasıl alacağım? Yakıt konulan yerin kapağı hariç yakıt tankına erişemiyorum.
Yakıt tankını olduğu yerden çıkartamıyorum siz nasıl çıkarttınız?Aslında gerekmiyor. Arabayı bir tuşla itebiliyoruz ama şu an hatırlamıyorum. Depo kapağını yandan açıp arabayı yan yatacak şekilde ittiriyoruz ve içindeki mazot dökülüyor. Fakat bu arkadaş otobüsten bahsediyor, otobüsün deposuna erişebiliyoruz.
O hortum bende var ama hortumu varille yakıt tankına bağlıyorum hiçbir şey olmuyor.
Yakıt tankını olduğu yerden çıkartamıyorum siz nasıl çıkarttınız?![]()
Bulamıyorsan şöyle yap elinde yeterli miktarda dizel var ise depoya dizel koymaya başla bir süre sonra dizel miktarı fazla olduğu için diğer sıvılar yok olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.