Daha fazla
- Meslek
- Judge Dredd
Hamachi'yi kurduktan sonra "Ağ ve Paylaşım Merkezi"nde Hamachi ağı çıkıyor. Ben o ağı devreden çıkarmıştım. Daha sonra yeniden devreye sokmak istediğimde başaramadım ve programı kaldırıp tekrar kurmak istedim. Kaldırırken bir sorun yoktu ama tekrar kurmak istediğimde "Bilgisayarınızda LogMeIn Hamachi [PREVIOUSVERSION] sürümü saptandı. Güncelleme işlemine devam etmek ister misiniz?" diye bir soru çıktı. Hayır dediğim zaman kurulumdan çıkıyor. Evet dediğimde kurulum çubuğu bir yere kadar doluyor ve daha sonra, "Removing applications" kısmına gelince "The older version of LogMeIn Hamachi cannot be removed. Contact your technical support group." yazısı karşımda beliriyor. Bende Windows'un kayıt defterindeki Hamachi girdilerini silmediğini düşündüm ve kayıt defterine girip Hamachi'yle ilgili ne var ne yok sildim. Bilgisayarda Hamachi'nin hiçbir uzantısı olmamasına rağmen hala "The older version of LogMeIn Hamachi cannot be removed. Contact your technical support group." hatasını veriyor. İşletim sistemim Windows 7 32 bit ve sistemim güncel. Ben bu programı nasıl kurabilirim?