The older version of LogMeIn Hamachi cannot be removed.

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Hamachi'yi kurduktan sonra "Ağ ve Paylaşım Merkezi"nde Hamachi ağı çıkıyor. Ben o ağı devreden çıkarmıştım. Daha sonra yeniden devreye sokmak istediğimde başaramadım ve programı kaldırıp tekrar kurmak istedim. Kaldırırken bir sorun yoktu ama tekrar kurmak istediğimde "Bilgisayarınızda LogMeIn Hamachi [PREVIOUSVERSION] sürümü saptandı. Güncelleme işlemine devam etmek ister misiniz?" diye bir soru çıktı. Hayır dediğim zaman kurulumdan çıkıyor. Evet dediğimde kurulum çubuğu bir yere kadar doluyor ve daha sonra, "Removing applications" kısmına gelince "The older version of LogMeIn Hamachi cannot be removed. Contact your technical support group." yazısı karşımda beliriyor. Bende Windows'un kayıt defterindeki Hamachi girdilerini silmediğini düşündüm ve kayıt defterine girip Hamachi'yle ilgili ne var ne yok sildim. Bilgisayarda Hamachi'nin hiçbir uzantısı olmamasına rağmen hala "The older version of LogMeIn Hamachi cannot be removed. Contact your technical support group." hatasını veriyor. İşletim sistemim Windows 7 32 bit ve sistemim güncel. Ben bu programı nasıl kurabilirim?

Hamachi gibi programlar genelde bilgisayarlara kendi ağ sürücülerini kurarlar. Sanırım ağ sürücüsü kaldırma esnasında başarılı bir biçimde kaldırılamamış. Tavsiyem önce Aygıt Yöneticisine gir ve Hamachi’ye ait ağ sürücüsünü kaldır. Hamachi’nin sürücüsü gizlenmiş olabilir. Bu yüzden Görünüm menüsünden "Gizli aygıtları göster” seçeneğini de devreye sokabilirsin. Ayrıca “C:\Users\[Kullanıcı Adın]\AppData” klasörüne gir ve buradaki klasörlerde Hamachi’den kalan izleri temizle. Yine CCleaner ile kayıt defterini de temizlersen sorunun çözüleceğine inanıyorum.

Hamachi gibi programlar genelde bilgisayarlara kendi ağ sürücülerini kurarlar. Sanırım ağ sürücüsü kaldırma esnasında başarılı bir biçimde kaldırılamamış. Tavsiyem önce Aygıt Yöneticisine gir ve Hamachi’ye ait ağ sürücüsünü kaldır. Hamachi’nin sürücüsü gizlenmiş olabilir. Bu yüzden Görünüm menüsünden "Gizli aygıtları göster” seçeneğini de devreye sokabilirsin. Ayrıca “C:\Users\[Kullanıcı Adın]\AppData” klasörüne gir ve buradaki klasörlerde Hamachi’den kalan izleri temizle. Yine CCleaner ile kayıt defterini de temizlersen sorunun çözüleceğine inanıyorum.

“C:\Users\[Kullanıcı Adın]\AppData”da LogMeIn Hamachi'yle ilgili hiçbir şey bulamadım. Ayrıca Aygıt Yöneticisinde de bulamadım -ki "Gizli aygıtları göster” seçeneğini de devreye sokmuştum. CCleaner ile sistemimi temizledim, kayıt defterinde "Hamachi" dizinleri falan aradım ama yine hiçbir şey bulamadım. Hamachiyi tekrar kurmak istediğimde değişen bir şey olmadı. Aynı uyarılar, aynı hata mesajları. Ben bu programı tekrar nasıl kuracağım ?

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı