The Outlast: Trials hakkında detaylı bilgi

Ciri Riannon

Decapat
Eki Görüntüle 1147521

Merhaba dostlar, bugün bu sene içerisinde çıkması beklenen Outlast serisinin 3. oyunu Outlast trials hakkında verilen bilgileri harmanlayarak, elimizde olan verilerle detaylı bir bilgi paylaşımı yapacağım. Öncelikle çoğumuzun yanlış bildiği üzere oyun, Outlast serisinin 3. oyunu. Yani Outlast 3 değil, Outlast 3 bambaşka bir oyun. 3. oyunla alakası yok yani ele alacağımız trials oyununun.

Çıkış tarihi hakkında:

Öncelikle, bize verilen ufak Trailer'ın sonunda ve, yapımcı şirket Redbarrels'ın açıklamaları doğrultusunda oyunun 2021 yılında çıkacağı öne sürülmüştü. Fakat ağustos ayının sonuna yaklaştık ve, yaklaşık 5 ay sonra 2021 yılına veda etmiş olacağız. Fakat ortada, ne bir gameplay videosu var, ne de oyun içi yeni bir görüntü. Sistem gereksinimleri bile henüz net değil oyunun. Hepsini geçtim, net bir çıkış tarihi bile vermediler. Kısaca bu yüzden, oyunun en erken ekim ayı civarı, en geç ise, ertelenip 2022'nin başlarında çıkış yapacağını düşünüyorum.

Outlast Trials Online mı?

Hayır, Outlast trials Online değil co-op moduna sahip.

CO-OP Sistemi nasıl işliyor?

Oyunun co-op sistemi tıpkı Dead Space 3'e benziyor. Aynı hikayeyi, aynı görevleri ister tek başınıza, Isterseniz'de 4 kişiye kadar destekli co-op oynayabileceksiniz.

Verilen trailer:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun içi görüntüler:

Aşağıya bıraktığım görsellerin hepsi, oyun motorundan alınmış görseller. Yani oyun içinde göreceğimiz grafikler bu şekilde olacaktır muhtemelen. bence gayet iyi, fena gözükmüyor.

Konsept düşman tasarımları:

Düşman tasarımları ise, yine oldukçagerici duruyor bence. Ben beğendim.

Kamera arkası görüntüler:

Bu videoda, oyunun animasyonlarının yapılış aşamasını izleyebilirsiniz. Arkada duyduğunuz her ses, oyuna ait seslerdir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun hakkında gelişmeleri nereden takip edebilirim?

Redbarrels'ın resmi Twitter adresini takip edebilirsiniz, kendileri yeni gelişmeleri paylaşıyorlar.

Oyunu çıkış yaptığında nereden satın alabilirim?
The Outlast: Trials'ı çıkış yaptığı zaman aşağıdaki linklerden Epic Games ve Steam platformlarından satın alabilirsiniz.

Steam: The Outlast Trials on Steam

Epic Games: The Outlast Trials Çok Yakında Geliyor - Epic Games Store

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı