The Quarry şu an ücretsiz mi?

Bu tarz durumlarda genelde ilk bölüm ücretsiz oluyordu ama sanırım bir sorundan dolayı oyunu tamamen ücretsiz aldı millet. Bende demo vesairedir diye eklemedim. Hay aklımı...

Oyun kütüphaneye eklendi satın alınmış gözüküyor şu an. Steam key ile aktif edildi olarak gözüküyor yorum yaptığımda.

Acaba 1. bölümü bitirip demo olup olmadığını anlayıp bize dönüş yapma şansınız var mı?

Acaba 1. bölümü bitirip demo olup olmadığını anlayıp bize dönüş yapma şansınız var mı?
Oynamaya başladım hocam haber vereceğim.
Aynı menüyle karşılaştım. Mağazaya git dediğimde sadece bir 80'ler filtre DLC'si karşıma geliyor. Normalde oyunun sayfası gelmesi gerekiyordu. Anlayamadım gitti. Aslında Demo değil ama demoymuş gibi davranıyor anladığım kadarıyla. @T1atar0

Son düzenleme:

Yani oyunu oynamaya devam edemiyorsunuz ama aynı zamanda satında alamıyorsunuz doğru mu?

Merak eden arkadaşlar için;
Oyunun ücretsiz olarak eklenen versiyonu "demo" olanıymış. Oyunu demo bölümüne koymak yerine, F2p bölümüne koydukları için oluşan bir sorunmuş. Oyunu indirip oynayan arkadaşımdan bilgi.

Oyunu alanlardan özür dilerim ama buna çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…