The Quarry şu an ücretsiz mi?

Maalesef hatırlamıyorum indireli uzun zaman oldu, oyunun tam sürümünü indiriyor ama demosunu oynayabiliyorsunuz sadece. Eğer oyunu bypass ederseniz Full sürümü oynayabiliyorsunuz.

Kusura bakmayın yazmaya zamanım olmadı sonra unuttum oyunu indirdim ve oynadım ama sadece demo çıktı bypass nedir ve Steam buna karşı çıkıyor mu yani ban riski falan var mı?

Kusura bakmayın yazmaya zamanım olmadı sonra unuttum oyunu indirdim ve oynadım ama sadece demo çıktı bypass nedir ve Steam buna karşı çıkıyor mu yani ban riski falan var mı?

Kusura bakmayın uzun süredir aktif değildim yeni görüyorum, bypass eskiden çalışıyordu şimdi çalışıyor mu bilemiyorum. Tam sürüm DLC'sini Cream API yardımıyla kullanabiliyordunuz böylece tam sürüme erişebiliyordunuz. Kullanan çok fazla arkadaşım var ve bir sorun görmedim de duymadım da.

Arkadaşlar ben demoyu oynamıştım ama kütüphanemde duruyor demo da yazmıyor satın al diyorum kendim için satın al aktif bile değil sadece hediye et var ne demek oluyor bu?

Arkadaşlar ben demoyu oynamıştım ama kütüphanemde duruyor demo da yazmıyor satın al diyorum kendim için satın al aktif bile değil sadece hediye et var ne demek oluyor bu?
Aynı durum bende de var. Hocam oyunu bir daha indirebilir misiniz? Ya 1.bolum ücretsizdir sadece ya da hatadan faydalanıp bütün oyun ücretsizdir.

Aynı durum bende de var. Hocam oyunu bir daha indirebilir misiniz? Ya 1.bolum ücretsizdir sadece ya da hatadan faydalanıp bütün oyun ücretsizdir.

Şu an indiriyorum hocam. Dediğiniz gibiyse yazarım.

Demoyu oyna diyor hocam yani oyunu tam sürüm değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…