ReverseUser Hectopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 111 Çözümler 1 13 Şubat 2019 #1 The Realtek Network Controller was not found. if Deep Sleep Mode is enabled Please Pulg The Cable Hatası alıyorum. Kendi CD'si ile kurdum düzelmedi, kablo değiştirdim yine olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2019
The Realtek Network Controller was not found. if Deep Sleep Mode is enabled Please Pulg The Cable Hatası alıyorum. Kendi CD'si ile kurdum düzelmedi, kablo değiştirdim yine olmadı.
Çözüm MF 13 Şubat 2019 BIOS'u sıfırlayıp tekrar deneyin. Sorun devam ederse donanım kimliğini ve işletim sistemini belirtin: Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net
BIOS'u sıfırlayıp tekrar deneyin. Sorun devam ederse donanım kimliğini ve işletim sistemini belirtin: Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.930 Makaleler 25 Çözümler 633 13 Şubat 2019 #2 BIOS'u sıfırlayıp tekrar deneyin. Sorun devam ederse donanım kimliğini ve işletim sistemini belirtin: Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net Artı 0 Eksi Çözüm
BIOS'u sıfırlayıp tekrar deneyin. Sorun devam ederse donanım kimliğini ve işletim sistemini belirtin: Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net