"The system has detected a link failure" Hatası.

Turanv1

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Daha fazla  
bilgisayar birden kendini kapatıyor sonra yeniden başlatıyor. display port aldım yine devam etti. sonra bu bildirim geldi, akım sorunu olabilir mi ya da kasada ki bileşenlerden kaynaklı bir sorun?

gdf.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bildiirmi bilgisayarı garantiye verdikten sonra almadım süreci ise ekleyeyim. Bilgisayarın tüm parçalarını servise vermiştim, işlemci değişime gitmişti, dokunmadığım anakarta lehim yaptığımı falan söylediler, anakart tamir edildi, 2-3 ay sorun yaşamadım sonra ara sıra Kernel-Power 41 hatasını alıyorum, ekran donuyor kapanıyor sonra CPU ışığı yanıyor, garantisi bitmeden tekrar servise vermeyi düşünüyorum parçaları.

Bu bildiirmi bilgisayarı garantiye verdikten sonra almadım süreci ise ekleyeyim. Bilgisayarın tüm parçalarını servise vermiştim, işlemci değişime gitmişti, dokunmadığım anakarta lehim yaptığımı falan söylediler, anakart tamir edildi, 2-3 ay sorun yaşamadım sonra ara sıra kernel-Power 41 hatasını alıyorum, ekran donuyor kapanıyor sonra CPU ışığı yanıyor, garantisi bitmeden tekrar servise vermeyi düşünüyorum parçaları.

Ben 280 Hz monitöre geçtikten sonra bunu yaşamaya başladım. Termal padleri değiştirdim ekran kartının. Hatta son bir haftada 1 kez yaşadım. Önümüzdeki hafta temiz format atıp. Bir de öyle kullanacağım büyük ihtimalle tüm sorunlarımı çözmüş olacağımı umuyorum.

Ben 280 Hz monitöre geçtikten sonra bunu yaşamaya başladım. Termal padleri değiştirdim ekran kartının. Hatta son bir haftada 1 kez yaşadım. Önümüzdeki hafta temiz format atıp. Bir de öyle kullanacağım büyük ihtimalle tüm sorunlarımı çözmüş olacağımı umuyorum.
Umarım sorunların çözülür dostum, ben de garantiye vereceğim tekrar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı