"The Version of AMD Radeon Software..." hatası

Literary31

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma AMD Radeon kurdum kurduktan 1 gün sonra bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-10-09 141622.png
    Ekran görüntüsü 2021-10-09 141622.png
    15 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleyen: Moderatör:
AMD güncellemeleri biraz sıkıntılı. Siz en güncel sürümü kursanız bile kurduktan sonra Windows güncelleştirme merkezine AMD güncellemesi geliyor. Otomatik olarak eski güncellemeye geri çevirebiliyor bu gelen güncelleme. Ben bayağı uğraştım son sürüme bir türlü geçemedim. AMD destekle de iletişime geçtim, söylediklerini yaptım ama olmadı. Sizin sorununuz farklı olabilir ama.

AMD güncellemeleri biraz sıkıntılı. Siz en güncel sürümü kursanız bile kurduktan sonra Windows güncelleştirme merkezine AMD güncellemesi geliyor. Otomatik olarak eski güncellemeye geri çevirebiliyor bu gelen güncelleme. Ben bayağı uğraştım son sürüme bir türlü geçemedim. AMD destekle de iletişime geçtim, söylediklerini yaptım ama olmadı. Sizin sorununuz farklı olabilir ama.

Windows'un AMD sürücülerini otomatik olarak güncellemesini engellemeniz gerekiyor önce. Bunu yaptıktan sonra sorun kalmayacaktır. Ben de Youtube'da anlatan birinin dediklerini uyguladım ve sorun çözüldü. Videoyu bulabilirsem linki yollayayım birkaç aşamalı bir işlem yapmak gerekiyor.

Windows'un AMD sürücülerini otomatik olarak güncellemesini engellemeniz gerekiyor önce. Bunu yaptıktan sonra sorun kalmayacaktır. Ben de Youtube'da anlatan birinin dediklerini uyguladım ve sorun çözüldü. Videoyu bulabilirsem linki yollayayım birkaç aşamalı bir işlem yapmak gerekiyor.
linki atarsan seviniirm

linki atarsan seviniirm

Hocam tam olarak bu muydu hatırlayamadım ama aldığım hataya göre aratmıştım ve sanırım şu videoydu,

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı