Netflix The Walking Dead 10. Sezonu Netflix'e Geldi!

213082

Hectopat
Makaleler
3
Blu TV'den kaldırıldığı için üzülen arkadaşlar olmuştu ben dahil. Şimdi 10. Sezonun Netflix'e geldiğini gördüm. Üyelik alıp izlemeye başlayabilirsiniz.

Sonunda geldi. Teşekkür ederim haber verdiğin için. 8 aydır bekliyordum.

7. sezonun başında glenn öldükten sonra diziyi bıraktım. Zaten kötüye gidiyordu, Glenn'in ölümüyle daha da nefret ettim diziden.

7. sezonun başında glenn öldükten sonra diziyi bıraktım. Zaten kötüye gidiyordu, Glenn'in ölümüyle daha da nefret ettim diziden.
Aslında 8. Sezonda gayet iyidir. Hatta beni 3. Sezondan sonra en beni en çok saran sezon oldu. Şimdi 9 ve 10'u izleyeceğim. Pek umudum yok ama olsun. Bugüne kadar izledik bırakmak olmaz.

Aslında 8. sezonda gayet iyidir. Hatta beni 3. sezondan sonra en beni en çok saran sezon oldu. Şimdi 9 ve 10'u izleyeceğim. Pek umudum yok ama olsun. Bugüne kadar izledik bırakmak olmaz.

Empati kurabileceğim bir karakter kalmadığından dizi sarmıyor. Belki boş zamanlarımda yeniden bakarım.

Son düzenleme:
Bir sonraki bölüme geçerken heyecanım tavan yapmışken karşıma bir sorunla karşılaştık ekranı geldi branda ruh halim kötüleşti dedim internetten falandır ana sayfaya attı bir baktım sorun dediği sezonun kaldırılasıymış şaka gibi ama gerçek koskoca Netflix mesaj yazıp siler mişçesine sezon ekleyip sezonu kaldırıyor .

Şaka gibi 4. bölümü izlerken gitti bir sorun mu var alt yazı kötüydü biraz bundan kaynaklıdır belki.

The walking dead 10.sezon neden netflixten kaldırıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…