The Walking Dead: A New frontier Türkçe yama önerisi

Benim vereceğim de zaten aynı dosya. Eğer de ile oynuyorsak zaten uyuşmayacak.
Klasik yani orijinal oyun ise işler farklı. Bu oyuna 2018 yılında bir güncelleme geldi. O güncelleme sonrası TR yamada sıkıntılar çıktı.

Çalışmıyor, çevrilmemiş dedikleri yamaların bütün dil dosyalarına baktım ki aslında çevrilmiş.
Burada ya yama kurma uygulamasında yanlışlık var veya oyun için çıkan son güncelleme işi bozdu.

De için tamamlanmış bir yama mevcut. Eğer oyun de değilse yapabileceğim bir durum yok.
Benim 2018 arşivimdeki yama bile şimdiki verilenlerle uyuşuyor.

Orijinal oynuyorum oyunu.

Benim vereceğim de zaten aynı dosya. Eğer de ile oynuyorsak zaten uyuşmayacak.
Klasik yani orijinal oyun ise işler farklı. Bu oyuna 2018 yılında bir güncelleme geldi. O güncelleme sonrası TR yamada sıkıntılar çıktı.

Çalışmıyor, çevrilmemiş dedikleri yamaların bütün dil dosyalarına baktım ki aslında çevrilmiş.
Burada ya yama kurma uygulamasında yanlışlık var veya oyun için çıkan son güncelleme işi bozdu.

De için tamamlanmış bir yama mevcut. Eğer oyun de değilse yapabileceğim bir durum yok.
Benim 2018 arşivimdeki yama bile şimdiki verilenlerle uyuşuyor.

De tam olarak ne oluyor?

Son düzenleme:
Definitive Edition değilse çalışmaz mı yani?

Zaten benim verdiğim normal versiyon içindi, DE için yama ayrı var. Bu yama ile oyunda bütün bölümleri Türkçe oynadım. Önceki mesajda yazdığım gibi, oyuna sonradan güncellemeler geldi.
O güncellemeler sonrası yama oyun ile uyumsuz hale geldi. Yamayı hazırlayanlar bile uyumsuz hale geldiği için yama konusunu kapattılar. Oyuna o bahsettiğim güncelleme gelmeden önce oynamıştım. Sanırım yama oyunun ''Build 1890990'' halinde düzgün çalışıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı