The Walking Dead Definitive Edition DirectX hatası veriyor

ExerOfLucifer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar The Walking Dead Definitive Edition aldım ekran kartım GeForce 210 DxDiag'dan baktım DirectX 12 ama oyun hata veriyor başlatırken fotoğrafını attım yardım edin öbür oyunlarda çalışırken ilk defa böyle bir hata aldım olmadı DirectX 11 nasıl yüklerim?

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-26_184953387.png
    resim_2025-01-26_184953387.png
    442,8 KB · Görüntüleme: 36
Eger TWD DE icin DirectX 12 şart ise, DirectX 12 destegi yok kartin. Belki Steam baslatma secenegine -dx11 denenebilirdi ama DirectX 11 destegi de yok kartin.

Eger uygunsa Definitive Edition yerine diger eski surumleri deneyin.

DirectX 12 destegi yok kartin.

Eger uygunsa Definitive Edition yerine diger eski surumleri deneyin.

Usta şimdi oyun bende yok arkadaşın kütüphaneden yükledim onda da 1. oyun ve Definitive var hepsini oynamak istediğim için onu yükledim bir çözümü yok mudur bunun.

Usta şimdi oyun bende yok arkadaşın kütüphaneden yükledim onda da 1. oyun ve Definitive var hepsini oynamak istediğim için onu yükledim bir çözümü yok mudur bunun.

Cozumu var; DirectX 11 destekli ekran karti satin almak lazim ya da bulut oyun secenekleri de var ama saglam internet ve/veya ücret isteyebilir.

DirectX 11 destegi de yok kartin. Bu yuzden eski oyunlari oynayin, bence 3. ve 4. sezon kasacagini dusunuyorum. Guzel bir seri, oynamanizi isterim bir sekilde.

Son düzenleme:
Çözümü var; DirectX 11 destekli ekran karti satin almak lazim ya da bulut oyun secenekleri de var ama saglam internet ve/veya ücret isteyebilir.

DirectX 11 destegi de yok kartin. Bu yuzden eski oyunlari oynayin, bence 3. ve 4. sezon kasacagini dusunuyorum. Guzel bir seri, oynamanizi isterim bir sekilde.

Usta bir ara DirectX 11'di sürümü nasıl yok ya. .d

@ExerOfLucifer

DirectX 11 destegi de yok. PSU yeterli gelir bence, fazla pahali degil DirectX 11 ekran kartlari. Ornegin benim eski GT 430 cok ucuzdu ve 4. Sezona kadar oynamistim ama 4. Sezon 20 fps falandi bende.

B

@ExerOfLucifer

DirectX 11 destegi de yok. PSU yeterli gelir bence, fazla pahali degil DirectX 11 ekran kartlari. Ornegin benim eski GT 430 cok ucuzdu ve 4. sezona kadar oynamistim ama 4. sezon 20 FPS falandi bende.

Bende 1 ve 2 sezon 20 30 FPS arası :(

@ExerOfLucifer

DirectX 11 destegi de yok. PSU yeterli gelir bence, fazla pahali degil DirectX 11 ekran kartlari. Ornegin benim eski GT 430 cok ucuzdu ve 4. sezona kadar oynamistim ama 4. sezon 20 FPS falandi bende.

Şöyle bir şey buldum buradan.

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-26_195123581.png
    resim_2025-01-26_195123581.png
    24,2 KB · Görüntüleme: 16
@ExerOfLucifer DirectX 11'in farkli surumleri olabiliyor. Oyun minimum DirectX 11 istiyor, ancak kart desteklemedigi icin acilmiyor. Yani, dxdiag'da DirectX 12 yazsa bile kart desteklemedigi sürece maalesef acilmayacak.

@ExerOfLucifer 500 TL civarina DirectX 11 kart vardir diye dusunuyorum, bence boyle yapin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı