The Walking Dead görüntü kalitesi çok kötü

Alex Casey

Decapat
Netflix'ten izliyorum ve görüntü kalitesi o kadar kötü ki anlatamam. Acaba sorun ben de mi diye lcdp açtım ve onun görüntüsünün gayet güzel olduğunu fark ettim. SS'de atamıyorum uygulama yüzünden. Ne yapmalıyım? Bu sorun sizde de var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Büyük ihtimal ilk sezonlardasın, sanırsam 12 sene önce çıktığı için görüntü kalitesi kötü.(Korsan ve Netflixten'de izledim.)

Hocam evet ilk sezondayım henüz ama o his ki 15 sene önce çıkan Breaking Bad'in görüntü kalitesi hala taş gibidir:

Yapacak bir şey yok. Tam hatırlamıyorum, sanırsam 3.sezona kadar görüntü kalitesi pek iyi değil.

Hocam evet ilk sezondayım henüz ama o his ki 15 sene önce çıkan Breaking Bad'in görüntü kalitesi hala taş gibidir:

O kadar kötü değil ya 3 defa the walking dead izlemiş biri olarak hic fark etmedim. Bu yaz yeniden başlamayı düşünüyorum mesela. Birde farkli sitelerde 1080p açmaya çalışsana görüntüyü. Acaba internet bağlantın kötü olduğu için netflix kaliteyi düşüğemi çekiyor?

Yok hocam internetle alakalı değil test ettim. Bölümleri indirdim yine aynı. Aslında görüntü kalitesinin kötü olmadığını ama iğrenç bir filtre kullanıldığı için kötü gözüktüğünü farkettim. Ama yine de ilginç bir şekilde buna alıştım ve artık neredeyse hiç rahatsız etmiyor

Konu kilit yani

O makyajlar beni benden alıyor ya. Tam bir GOAT.

Netflix'i televizyondan uygulaması ile izlemek en güzeli. Bazen PC'den açıyorum dağlar kadar fark var. Berbat bir görüntü oluyor. Televizyona uyumlu bir platform olduğu için cam gibi gösteriyor. Diğer yerler Allah'a emanet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…