imam efendi bayıldı
Decapat
Evet biraz öyle sanki hep ayni olaylar farklı karakterler koymuşlar gibi.
Zaten 7. sezonun başında belliydi dizinin kendi kendini bitireceği.
Evet biraz öyle sanki hep ayni olaylar farklı karakterler koymuşlar gibi.
7. Sezonu merak ettim doğrusu.Spoiler vermeden konuşacak olursam dizi 7. sezona kadar iyi gidiyor. 7 de iyi hatta fakat ondan sonraki sezonlar biraz boş. Çekmek için yapılmış yani.
7. sezonu merak ettim doğrusu.
7. sezonu merak ettim doğrusu.
Hikaye bağlantısı varsa veya yoksa da izleyeceğim zaten, böyle bir planım vardı. Yine de teşekkürler.Toplam 11 sezon var ve son 3 sezon kötü bana sorarsan.
Haricinde spin off dediğimiz yan dizileri var bu dizinin , onları da diziyi bitirdikten sonra izle o yan diziler kaliteli yapımlar.
Ovarrated, ilk 5 sezonu çok güzel, diğer sezonlarla ortalama bir dizi.3. Sezondayım, ona göre yorum yaparsanız sevinirim. Spoiler gerekmedikçe verilmezse iyi olur.
Benim yorumum Dale hakkında açıkçası. Adam iyi birisiydi, zombi dolu evrende tüm saygısını, medeniyetini sonuna kadar korudu. Ölmesi iyi olmadı fakat çok fazla iyimserdi bu hastalıklı dolu dünyaya rağmen.
İlk 5 sezon geçketen güzel fakat sonra felaket bozuyor. Sezon 8, 9, 10 rezalet. Zaten 8 sezon veya daha uzun olan iyi diziler bir elin parmağını geçmez. (Dexter ve Got demeyin ikisininde 8. Sezonları en kötü sezonları)Ovarrated, ilk 5 sezonu çok güzel, diğer sezonlarla ortalama bir dizi.
Ovarrated, ilk 5 sezonu çok güzel, diğer sezonlarla ortalama bir dizi.
İlk 5 sezon geçketen güzel fakat sonra felaket bozuyor. Sezon 8, 9, 10 rezalet. Zaten 8 sezon veya daha uzun olan iyi diziler bir elin parmağını geçmez. (Dexter ve GoT demeyin ikisinin de 8. sezonları en kötü sezonları)
Zevkine göre değişir. Ben hastalıklı evrenlere ilgiliyim TWD, Last of Us gibi. Bunlar daha çok ilgimi çekiyor. Diğer iki diziyi duydum ancak bilmiyorum.Hortlatıyorum ama Prison Break, Breaking Bad, TWD hangisi izlenmeli ilk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.