The Walking Dead Hayranları

RamsesJX

Kilopat
Merhabalar, bildiğiniz üzere Walking Dead 3. sezon finalini yaptı ve zaten bu olay gerçekleşmeden öncede 4. sezonun geleceğini bildirmişti, sizce 4. sezonda bizi neler bekliyor ? Rick'in grubundan en son ölen kişi Andrea olmuştu. Merle'nin aylak olunuşuna da unutmamak gerekiyor. Bana göre 4. sezon Rick ve Vali arasında çatışmalar ile geçecektir. Sizinde fikirlerinizi bekliyorum.

Açıkçası tekrar o çatışmayı işleyeceklerini sanmıyorum zira 3. sezon tamamen bu konuyla geçti. Belki birkaç kez karşılaşma olur fakat sürekli bu konu olacağını zannetmiyorum.

Olabilir aslında bunun yanında finalde bana göre Rick ve grubunun yiyecekleri biter, açlığa dayanamayan grup intihar etmenin en iyi yol olacağını düşünür, Rick karar verildikten sonra herkese 1 adet silah sıkmayı göze alır Carl, Gleen, Maggie, Darly hepsi ölür Rick tam kafasına sıkacakken kurşunu biter ve ilerde ufuklarda yer yüzünde tek kalan insanlar Rick ve grubu olduğundan ve besin bulamadıklarından zombiler ufak ufak düşmeye başlarlar ufuklarda düşen zombiler ve Rick harika bir görüntü oluştururken Rick ağlayarak dizi biter. Çok mu abarttım ?

Bu dediğin olmaz. Diziye şikayetler bile gelir. Böyle bir son olamaz diye. Yapımcılara bu fikri götürsen, orada olduğunu bile anlamazlar. ;) Hepsi zaten hayatta kalmaları için sonuna kadar savaşacaklarını söylerken, neden intihar etsinler ki. ;)

En kötü ihtimal açlıktan ölürler.

3. sezonu daha izlemedim. Tüm bölümleri şu an 720p indiriyorum ve aralıksız izleyeceğim. 4. sezon insanları sıkmayacakmış.

Ben genelde 1080p indiriyorum. Breaking Bad sezon 1 (2 de olabilir) 40 GB falan tuttu.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı