3. oyunda birkaç ara sahne dışında bir fark olmuyor. Kimi seçeceğin sana kalmış, ben Kenny'i seçmiştim.Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor?
Jane öldürmek mi mantıklı yoksa kenny mi? Kenny 3.sezonda bizimleyse eğer Jane'i öldüreceğim.
Anladığım kadarıyla Kenny ölmezse bizimle olmuyor mu?3. oyunda birkaç ara sahne dışında bir fark olmuyor. Kimi seçeceğin sana kalmış, ben Kenny'i seçmiştim.
Evet, en son sahnede Kenny ile gitmeyi seçersen yola Kenny ile devam ediyorsun. 3. oyunda da 2-3 flashback sahnesiyle bu olayların devamında neler yaşandığını görüyorsun.Anladığım kadarıyla Kenny ölmezse bizimle olmuyor mu?
Hocam Kenny ile birlikte gidersem Kenny'den nasıl ayrılıyorum? O mantığı anlayamadım. Kalsam da ayrılsam da bir fark olmayacak mı? Spoiler vermeden söylerseniz iyi olur.Evet, en son sahnede Kenny ile gitmeyi seçersen yola Kenny ile devam ediyorsun. 3. oyunda da 2-3 flashback sahnesiyle bu olayların devamında neler yaşandığını görüyorsun.
3. oyunda izleyeceğin 2-3 flashback sahnesi dışında bir fark olmuyor kimi seçersen seç. Çünkü 3. oyunda farklı bir karakterin yaşadığı olayları oynuyorsun, hikaye ise bir noktada Clementine'a bağlanıyor. Clementine'ın 2. oyundaki olayların devamında neler yaşadığını flashback sahneleriyle görüyorsun. Spoiler vermeden bu kadarını anlatabilirim.Hocam Kenny ile birlikte gidersem Kenny'den nasıl ayrılıyorum? O mantığı anlayamadım. Kalsam da ayrılsam da bir fark olmayacak mı? Spoiler vermeden söylerseniz iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.