Sürprizbozan The Walking Dead Kenny/Jane sahnesi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

349155

Hectopat
Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor?
Jane öldürmek mi mantıklı yoksa kenny mi? Kenny 3.sezonda bizimleyse eğer Jane'i öldüreceğim.

Her iki türlü de yanında olmuyorlar, yanlış değilsem 1-2 flashback vardı onlar değişiklik gösterebilir.

H
Evet, en son sahnede Kenny ile gitmeyi seçersen yola Kenny ile devam ediyorsun. 3. oyunda da 2-3 flashback sahnesiyle bu olayların devamında neler yaşandığını görüyorsun.
Hocam Kenny ile birlikte gidersem Kenny'den nasıl ayrılıyorum? O mantığı anlayamadım. Kalsam da ayrılsam da bir fark olmayacak mı? Spoiler vermeden söylerseniz iyi olur.

Hocam Kenny ile birlikte gidersem Kenny'den nasıl ayrılıyorum? O mantığı anlayamadım. Kalsam da ayrılsam da bir fark olmayacak mı? Spoiler vermeden söylerseniz iyi olur.
3. oyunda izleyeceğin 2-3 flashback sahnesi dışında bir fark olmuyor kimi seçersen seç. Çünkü 3. oyunda farklı bir karakterin yaşadığı olayları oynuyorsun, hikaye ise bir noktada Clementine'a bağlanıyor. Clementine'ın 2. oyundaki olayların devamında neler yaşadığını flashback sahneleriyle görüyorsun. Spoiler vermeden bu kadarını anlatabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı