The Walking Dead: New Frontier ''DirectX Error'' hatası

İşletim sistemi
Windows 8.1
Makaleler
2
Oyunun 1. ve 2. sezonlarını bitirdikten sonra Steam 'den aldım, açmaya çalışırken bu hatayı verdi:

Adsız.png

Sistemim Windows 8.1 bu oyunu kaldırabilecek düzeyde. GTA 5 gibi oyunları rahat oynuyorum,
DirectX güncel, tüm sürücüler güncel.

Benim gibi bu hatayı alan çok kişi var internette hep Windows 7 için çözümler var "dxcpl" çözümünü denedim oyun açıldı ancak 10 FPS vardı oynanılmaz haldeydi. Bu oyunu gerçekten oynamak istiyorum yardımlarınızı esirgemeyin.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    437,6 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
Destek istiyorsanız önce denileni yapın. @Yener K. size rapor paylaşın demiş.
Rapor paylaşacak durumda değilim, rapor paylaşmak harici bir çözüm illa ki var. Öyle bir zorunluluğum 'da yok. Yardım etmek isteyen her türlü eder, diğer türlü yardımlarınıza açığım.

Rapor paylaşacak durumda değilim, rapor paylaşmak harici bir çözüm illa ki var. Öyle bir zorunluluğum 'da yok. Yardım etmek isteyen her türlü eder, diğer türlü yardımlarınıza açığım.
Rapor yoksa yardım yok.

Müneccim değil arkadaşlar maalesef.

Ukalalık yapıcağına şimdi atsaydın raporunu sorununu çözmüştük. Sen daha çok yardım ara o zaman iyi günler.

Rapor yoksa yardım yok.

Müneccim değil arkadaşlar maalesef.
Ukalalık yapıcağına şimdi atsaydın raporunu sorununu çözmüştük. Sen daha çok yardım ara o zaman iyi günler.
Arkadaşlar rapor neden sizin için bu kadar önemli? Rapor oluşturmadım diye yardım 'da mı alamayacağım? Forumda 'da ne zaman yardım konusu açsam yardım edilmiyor. Hayır rapor oluştursam sanki hemen bakacaktınız, ha eğer bakacağım diyorsanız hemen şimdi oluşturabilirim. Durumun ukalalık ile alakası yok, neden böyle algıladınız? Gayet düzgün şekilde çözüm isteyip olayı açıkladım. Birlik olmanıza gerek yok, eğer diyorsanız at raporu çözelim, hemen atacağım. Ayrıca ''destek istiyorsanız önce denileni yapın xxx size rapor paylaşın demiş'' tarzı yorumunun hoşuma gittiğini söyleyemem, kimsenin gitmez. Bu tarz bir emrivaki cümle ile konuşacağına düzgünce rapor gerekiyor yazabilirdin, hoşuma gitmedi.

Rapordan belki bir şey çıkabilir diye istiyoruz, paylaşırsanız tabii ki daha güzel olur. Rapor paylaşırsanız, inceleriz, bir sorun gözümüze çarparsa belirtiriz. Kesin çözüm vermeyebilir.

Ek olarak neden Windows 10'a geçmediğinizi öğrenebilir miyim? Sisteminiz nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı