mert215ç Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 The Walking Dead'a New Frontier Türkçe yama kurdum fakat 2. bölümde bir anda İngilizce oluyor hiçbir şey anlamıyorum. İnternette biraz araştırdım hiçbir şey bulamadım. Konu ile ilgili bilgisi olan biri varsa yardım etsin.
The Walking Dead'a New Frontier Türkçe yama kurdum fakat 2. bölümde bir anda İngilizce oluyor hiçbir şey anlamıyorum. İnternette biraz araştırdım hiçbir şey bulamadım. Konu ile ilgili bilgisi olan biri varsa yardım etsin.
3 319565 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 663 4 Kasım 2023 #2 İndirdiğin TR yamanın ismi ne? Direkt dosya ismi. Artı 0 Eksi
KS KS mert215ç Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #3 319565 dedi: İndirdiğin TR yamanın ismi ne? Direkt dosya ismi. Genişletmek için tıkla... thewalkingdead-newfrontier-turkceyama bu Artı 0 Eksi
319565 dedi: İndirdiğin TR yamanın ismi ne? Direkt dosya ismi. Genişletmek için tıkla... thewalkingdead-newfrontier-turkceyama bu
3 319565 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 663 4 Kasım 2023 #4 mert215ç dedi: thewalkingdead-newfrontier-turkceyama bu Genişletmek için tıkla... O yama hatalı diye biliyorum. Popüler sitelerden birinde twd-dilpaketiv68 diye bi yama var. Onu indir hatasız. Artı 0 Eksi
mert215ç dedi: thewalkingdead-newfrontier-turkceyama bu Genişletmek için tıkla... O yama hatalı diye biliyorum. Popüler sitelerden birinde twd-dilpaketiv68 diye bi yama var. Onu indir hatasız.
KS KS mert215ç Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #5 319565 dedi: O yama hatalı diye biliyorum. Popüler sitelerden birinde TWD-dilpaketiv68 diye bir yama var. Onu indir hatasız. Genişletmek için tıkla... Hangi site biliyorsun mu bulamadım da Artı 0 Eksi
319565 dedi: O yama hatalı diye biliyorum. Popüler sitelerden birinde TWD-dilpaketiv68 diye bir yama var. Onu indir hatasız. Genişletmek için tıkla... Hangi site biliyorsun mu bulamadım da
3 319565 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 663 5 Kasım 2023 #6 mert215ç dedi: Hangi site biliyorsun mu bulamadım da Genişletmek için tıkla... Siteyi hatırlamıyorum ama pöpüler bir yerdi. The Walking Dead: A New Frontier %100 TÜRKÇE YAMA - TeknoTipi The Walking Dead: A New Frontier oyununa ait Türkçe dil yaması ve kurulum rehberi konuda yer almakta www.teknotipi.com The Walking Dead: A New Frontier Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu yamayla The Walking Dead: A New Frontier'ın 5 bölümünü de Türkçe oynayabilirsiniz. turkce-yama.com Şu iki siteye daha önceden girmişim bak bi istersen. Artı 0 Eksi
mert215ç dedi: Hangi site biliyorsun mu bulamadım da Genişletmek için tıkla... Siteyi hatırlamıyorum ama pöpüler bir yerdi. The Walking Dead: A New Frontier %100 TÜRKÇE YAMA - TeknoTipi The Walking Dead: A New Frontier oyununa ait Türkçe dil yaması ve kurulum rehberi konuda yer almakta www.teknotipi.com The Walking Dead: A New Frontier Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu yamayla The Walking Dead: A New Frontier'ın 5 bölümünü de Türkçe oynayabilirsiniz. turkce-yama.com Şu iki siteye daha önceden girmişim bak bi istersen.