The Walking Dead oyun sıralaması nasıl?

Florxsy

Centipat
Makaleler
1
Herkese iyi sosyaller, The Walking Dead season 1'i bitirdim. Hikaye olarak direk season 2'ye mi geçeyim yoksa 400 daysmı başlamam gerek? Kısacası oyunun hikaye sıralaması nasıl?

Herkese iyi sosyaller, The Walking Dead season 1'i bitirdim. Hikaye olarak direk season 2'ye mi geçeyim yoksa 400 daysmı başlamam gerek? Kısacası oyunun hikaye sıralaması nasıl?

Böyle. 400 days DLC, ana hikayeyle alakası yoktur. Ama tavsiye ederim güzeldir.

Öneri olarak: Bunu alırsan içerisinde tüm sezonlar ve DLC'ler var ancak Türkçe yaması sıkıntı gibi.

Sıralama bu şekilde.

Hikayeyle bağlantısız çerez oyun:

Böyle. 400 days DLC, ana hikayeyle alakası yoktur. Ama tavsiye ederim güzeldir.

Öneri olarak: Bunu alırsan içerisinde tüm sezonlar ve DLC'ler var ancak Türkçe yaması sıkıntı gibi.

Sıralama bu şekilde.

Hikayeyle bağlantısız çerez oyun:

definitive series türkçe yaması sadece anonymous çeviride var galiba ben oynadığım zaman öyleydi ama çeviri aşırıı kalitelidir tavsiye ederim

Definitive series Türkçe yaması sadece anonymous çeviride var galiba ben oynadığım zaman öyleydi ama çeviri aşırıı kalitelidir tavsiye ederim.

Hocam sıralamayı çözdümde bu sefer season 2 Türkçe yama olmuyor internetten 3 4 yama indirdim kurmaya çalıştım ama olmuyor hala İngilizce hâlâ çalışan yama var mıdır? @Prime777 @zraytrayce

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı