Sürprizbozan The Walking Dead Telltale yeni oyun çıkarabilir

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Aslında yeni bir The Walking Dead oyunu fena olmayabilir, oynayacak The Walking Dead oyunu kalmadı.

Aslında yeni bir The Walking Dead oyunu fena olmayabilir, oynayacak The Walking Dead oyunu kalmadı.

Bu seri dünyada çok ün yaptı, en büyük yayıncılar oynadı hep, çok büyük satışlar oldu, insanların sevdiği hikayesine değer verdiği bir seri bu, ve yıllardır bu tatta hiçbir şey göremedik, şu anda yeni bir şey çıkarsa güzel karşılanacağına eminim 👍

Ben de bayağıdır düşünüyordum sonradan fark ettim 4. sezonun sonundaki aj yi alma sahnesinde diyor burası kan gölüne dönüyor buradan kaçmamız lazım diyor, tamamen savaştan dolayı yani. Aj yi savaşta büyütmek istemiyor sanırım.
Bence yeni oyun çıkarsa richmondda javieri oynayacağımızı ve clemin 3. oyundaki gibi hikayeye dahil olacağını düşünüyorum aj ile beraber. Bu senaryo başka bir şekilde de işlenebilir tabii ki de ama bu da güzel bir ihtimal.
asılında aj alma sahnesinde richmond da dönemem burası tamamen savaş alanına dönmüş diyor net bir ifade kullanmıyor. Ayrıca richmond ve javiere neler olduğu hakında oyunda hiçibir bilgi olmadığından 3. oyun biraz boşuna var gibi yani sırf sırf davidin aj almasını ve başka bir yere götürdüğünü öğrenmek için oynamışız gibi geliyor eğer yeni devam oyunu gerçekten çıkarsa hiç olmadı richmond ve javiere neler olduğunu öğrenebilmek çok isterim

Bu sefer 5. oyunun daha fazla opsiyonlu ve seçenekli olmasını isterim ki gerçekten farklı farklı sonlar görebilelim. Oyuna başlarken başta yaptığımız seçenekler sayesinde daha farklı hikayeler görebilmek isterim, ama buda oyunun geliştirilmesini zorlaştırır ama kesinlikle karşılığını görürler.

Son düzenleme:
Asılında aj alma sahnesinde richmond da dönemem burası tamamen savaş alanına dönmüş diyor net bir ifade kullanmıyor. Ayrıca richmond ve javiere neler olduğu hakında oyunda hiçibir bilgi olmadığından 3. oyun biraz boşuna var gibi yani sırf sırf davidin aj almasını ve başka bir yere götürdüğünü öğrenmek için oynamışız gibi geliyor eğer yeni devam oyunu gerçekten çıkarsa hiç olmadı richmond ve javiere neler olduğunu öğrenebilmek çok isterim.

Bu sefer 5. oyunun daha fazla opsiyonlu ve seçenekli olmasını isterim ki gerçekten farklı farklı sonlar görebilelim. Oyuna başlarken başta yaptığımız seçenekler sayesinde daha farklı hikayeler görebilmek isterim, ama bu da oyunun geliştirilmesini zorlaştırır ama kesinlikle karşılığını görürler.

Yani şöyle ki ben Aj yi ve Clemi karışık oynadığımız bir oyun olursa da rahatsız olmam, ama bana göre 5. oyun aynı 3. oyun gibi olmalı onların hikayesinin devamını görmeliyiz ve aynı 3. oyun gibi ara ara oyuna clem ve aj girip çıkmalı, yine 3. oyun gibi bir amaca uygun biçimde biter ve 6. oyun için de güzel bir zemin hazırlanmış olur, çok çok güzel bir iş çıkabilir ortaya :)

Normal hikaye bitti. Bundan sonra zorlama olur. Zaten şu anki teltale, önceki Season 1, 2, 3, 4'ü, Wolf Among Us'ı yapan telltale değil.

Gerçi normal hikaye değil de açık dünya, bir çok kampın olduğu bir TWD evreni bir oyuna kimse hayır demez. Bunu yapabilecek bir tek Sony, Rockstar falan var. Days Gone bana ufaktan da olsa TWD hissini vermişti.

Yani şöyle ki ben aj yi ve clemi karışık oynadığımız bir oyun olursa da rahatsız olmam, ama bana göre 5. oyun aynı 3. oyun gibi olmalı onların hikayesinin devamını görmeliyiz ve aynı 3. oyun gibi ara ara oyuna clem ve aj girip çıkmalı, yine 3. oyun gibi bir amaca uygun biçimde biter ve 6. oyun için de güzel bir zemin hazırlanmış olur, çok çok güzel bir iş çıkabilir ortaya :)

Olabilir umarım yaparlar 5.oyunu tek isteğim richmond ve javierin hikayesini devam etirmeleri tadından yenmez çok keyifli olur. Mesela başka bir seneryo da bir ana karakter olur ve tüm karakterlerimizi bir araya toplar falan yapabilirler her şeyi yeter ki yapsınlar.

Normal hikaye bitti. Bundan sonra zorlama olur. Zaten şu anki teltale, önceki season 1, 2, 3, 4'ü, Wolf Among Us'ı yapan Telltale değil.

Gerçi normal hikaye değil de açık dünya, birçok kampın olduğu bir TWD evreni bir oyuna kimse hayır demez. Bunu yapabilecek bir tek Sony, Rockstar falan var. Days Gone bana ufaktan da olsa TWD hissini vermişti.

Ben şahsen görsel bir kalite görmek, benim için değil önemli herkes öyle midir bilemem yeter ki hikayede boş kalan yerleri 4.oyundaki görsel kaliteyle devam etirmelerilerini isterim ve yapabilirler bunu 4.oyunda richmond halen savaşta olduğunu duymuştum (emin değilm). Javierin hikayesini devam etireblirler mesela.

Son düzenleme:
Normal hikaye bitti. Bundan sonra zorlama olur. Zaten şu anki teltale, önceki season 1, 2, 3, 4'ü, Wolf Among Us'ı yapan Telltale değil.

Gerçi normal hikaye değil de açık dünya, birçok kampın olduğu bir TWD evreni bir oyuna kimse hayır demez. Bunu yapabilecek bir tek Sony, Rockstar falan var. Days Gone bana ufaktan da olsa TWD hissini vermişti.

Denemenin ne zararı olabilir ki? Zaten herkes bu oyundan gayet mutlu, fazladan bir çalışma istenileni vermese bile aşırı üzüleceğimi sanmıyorum, olmamış deyip geçeriz en kötü, ama ya diğer TWD'ler ile aynı tatta olursa? Bu ihtimali denemeye okeyim ben :)

Aj ile richmonda dönebilirlerdi aslında neden dönmediler dönmek istemediler onu çözemedim sanırım topluluklar arasında çatışma vardı. Javide iyi karakterdi keşke tek oyunla kalmasaydı. Umarım onu da ileriki oyunlarda görürüz.

Richmonda dönmemelerinin sebebine oyunda iki yerde değiniyorlar 4. Sezonda ilki abby adında kolu olmayan adamı sorgularken richomonda kadar heryerin kan gölü oldugunu yani savaş çıktığını söylüyor richomond ile bu abby aynı zamanda lilly nin üyesi olduğu topluluk savaşa girmiş zaten lilly de bu savaşa asker toplamak için buralara gelmiş ve bizim çocukların peşine düşmüş ki savaşa adam toplamak için neyse ikinci değinilen kısım bir flashback sahnesi 4. Sezonda oyunun sonlarına doğru clem in 3. Sezonda ilk richomondan ayrılıp aj’in yerini öğrendiği çiftliğe gittiği sahnenin devamını gösteriyorlar ve clem oraya vardığında savaş çıktığına şahit oluyor ve arabaya bindiğinde diyorki richomona geri dönemem orası artık bir savaş alanı.

Richmonda dönmemelerinin sebebine oyunda iki yerde değiniyorlar 4. sezonda ilki abby adında kolu olmayan adamı sorgularken richomonda kadar her yerin kan gölü oldugunu yani savaş çıktığını söylüyor richomond ile bu abby aynı zamanda lillynin üyesi olduğu topluluk savaşa girmiş zaten lilly de bu savaşa asker toplamak için buralara gelmiş ve bizim çocukların peşine düşmüş ki savaşa adam toplamak için neyse ikinci değinilen kısım bir flashback sahnesi 4. sezonda oyunun sonlarına doğru clem in 3. sezonda ilk richomondan ayrılıp Aj'in yerini öğrendiği çiftliğe gittiği sahnenin devamını gösteriyorlar ve clem oraya vardığında savaş çıktığına şahit oluyor ve arabaya bindiğinde diyor ki richomona geri dönemem orası artık bir savaş alanı.

Evet, o an için durum öyle zaten, ama muhtemelen bir sonraki sezon aradan birkaç yıl geçmiş şekilde başlar diye düşünüyorum, o şekilde görebiliriz, yine de hepsi tahmin tabii, ne olacağını bilemiyoruz, bayağıdır da bir sessizlik var.

Evet, o an için durum öyle zaten, ama muhtemelen bir sonraki sezon aradan birkaç yıl geçmiş şekilde başlar diye düşünüyorum, o şekilde görebiliriz, yine de hepsi tahmin tabii, ne olacağını bilemiyoruz, bayağıdır da bir sessizlik var.

Gayet güzel bir senaryo çıkarılabilir aslında. Dediğin gibi bir sessizlik var bunu bozsalar çok güzel olur bu aralar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı