The Walking Dead: The Talltales Definitive Series 38,50 TL

Oğuzhan Necip Şahin

Megapat
Süper Moderatör
Katılım
4 Mart 2015
Mesajlar
4.137
Makaleler
31
Çözümler
173
Yer
Arlong Park
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Teknoloji Yazarı
Oyunu daha önce oynamamış kişiler varsa şiddetle oynamalarını tavsiye ediyorum. The Talltales Definitive Series paketi sayesinde oyunun tüm sezonlarıyla beraber ekstra olarak oynanan 400 Days DLC'sine de sahip olabiliyorsunuz. İndirim süresi az olsa da kaçırmak istemeyenler için hâlen daha iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum.

The Talltales Definitive Series ayrıca oyunun tüm sezonlarının grafiklerini son sezon grafiği ile eşdeğer yaparak daha kaliteli bir görüntü sunuyor.

 
Yaması olsa alırdım aklımda yıllardır bu oyun.
Yaması bulunuyor. Definitive Series versiyonu için Anonymous Çeviri tarafından yapılmış yamayı satın alarak oynayabilirsiniz. Ben daha önce Epic Games üzerinden aldığım oyun için bu yamayı uygulamıştım ancak Steam için de muhtemelen uygulanıyordur.
 
Dizisini çok severek izlemiştim. Oyun nasıl bir öykü anlatıyor?
Şahsi fikrim dizisi rezalet ilk 2 sezondan sonra. Kitapların bir kısmını, çizgi romanlarını, bu oyunları da bitirmiş birisi olarak söylüyorum, diziyi bıraktım yarıda. Salgının başlangıcından itibaren ilerliyor hikaye oyunlarda, Michoenne ve Glenn dışında oyunlarda karakter hatırlamıyorum diziden, belki olabilir, bitireli yıllar oldu. Diziden farklı ve bağımsız bir hikayesi var. Diziden daha çok seversiniz bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı