Barış Uyaner Hectopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 22 Çözümler 1 24 Aralık 2022 #21 sinnerclown dedi: Bizim yama ise ayıp ettiniz. Genişletmek için tıkla... Umarım sizin yamadır saatlerdir Discord suncusunuzda saçma davetiye kodunuzu bekliyorum sırf hesap oluşturmak için.
sinnerclown dedi: Bizim yama ise ayıp ettiniz. Genişletmek için tıkla... Umarım sizin yamadır saatlerdir Discord suncusunuzda saçma davetiye kodunuzu bekliyorum sırf hesap oluşturmak için.
S StudentPMYO Femtopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #22 Sınnerclown kadar kamuya açık gereksiz güvenlik prosedürüne tabii tutulan başka bir site yoktur... Linki paylaştığın için, berhudar olun!
Sınnerclown kadar kamuya açık gereksiz güvenlik prosedürüne tabii tutulan başka bir site yoktur... Linki paylaştığın için, berhudar olun!
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 457 Çözümler 1 2 Ocak 2023 #23 StudentPMYO dedi: Sınnerclown kadar kamuya açık gereksiz güvenlik prosedürüne tabii tutulan başka bir site yoktur... Linki paylaştığın için, berhudar olun! Genişletmek için tıkla... Bu sitede güvenilir mi gibi sorular soruluyor farkındaysan sen 5 dk da prosedürleri aşıp güvenlice yamanı indir diye bunlar.
StudentPMYO dedi: Sınnerclown kadar kamuya açık gereksiz güvenlik prosedürüne tabii tutulan başka bir site yoktur... Linki paylaştığın için, berhudar olun! Genişletmek için tıkla... Bu sitede güvenilir mi gibi sorular soruluyor farkındaysan sen 5 dk da prosedürleri aşıp güvenlice yamanı indir diye bunlar.
I IamGazoz16 Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 155 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2023 #24 sinnerclown dedi: Bu sitede güvenilir mi gibi sorular soruluyor farkındaysan sen 5 dk da prosedürleri aşıp güvenlice yamanı indir diye bunlar. Genişletmek için tıkla... Dostum sitenize üye olmak bile meşakkatli. Bunlarla çoğu insan uğraşmak istemez. En azından prosedürleri azaltmanızı öneririm.
sinnerclown dedi: Bu sitede güvenilir mi gibi sorular soruluyor farkındaysan sen 5 dk da prosedürleri aşıp güvenlice yamanı indir diye bunlar. Genişletmek için tıkla... Dostum sitenize üye olmak bile meşakkatli. Bunlarla çoğu insan uğraşmak istemez. En azından prosedürleri azaltmanızı öneririm.
Barış Uyaner Hectopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 22 Çözümler 1 10 Şubat 2023 #25 sinnerclown dedi: Bu sitede güvenilir mi gibi sorular soruluyor farkındaysan sen 5 dk da prosedürleri aşıp güvenlice yamanı indir diye bunlar. Genişletmek için tıkla... Hâlâ yüzsüz gibi gelip konuşuyor musunuz? Gerçekten inanamıyorum. Böyle yapacağınıza paralı yapın, siz de rahatlayın biz de kullanmayalım. Discord sunucunuzun da başınıza çalın. Sağlıcakla kalın, iyi geceler.
sinnerclown dedi: Bu sitede güvenilir mi gibi sorular soruluyor farkındaysan sen 5 dk da prosedürleri aşıp güvenlice yamanı indir diye bunlar. Genişletmek için tıkla... Hâlâ yüzsüz gibi gelip konuşuyor musunuz? Gerçekten inanamıyorum. Böyle yapacağınıza paralı yapın, siz de rahatlayın biz de kullanmayalım. Discord sunucunuzun da başınıza çalın. Sağlıcakla kalın, iyi geceler.
4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 17 Mart 2023 #26 Sinnerclowndan banımı kaldırmayı başardım sonunda yüklüyorum. Son düzenleme: 17 Mart 2023
mrkarahan Centipat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #27 sinnerclown dedi: Bizim yama ise ayıp ettiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin siteye üyelik için referans falan isteniyor. Giremedim. Bu yama lazım bana da.
sinnerclown dedi: Bizim yama ise ayıp ettiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin siteye üyelik için referans falan isteniyor. Giremedim. Bu yama lazım bana da.
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 457 Çözümler 1 18 Mart 2023 #28 mrkarahan dedi: Hocam sizin siteye üyelik için referans falan isteniyor. Giremedim. Bu yama lazım bana da. Genişletmek için tıkla... Discorda gel yardımcı olalım.
mrkarahan dedi: Hocam sizin siteye üyelik için referans falan isteniyor. Giremedim. Bu yama lazım bana da. Genişletmek için tıkla... Discorda gel yardımcı olalım.
yusuf_ Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 81 Çözümler 1 24 Mart 2023 #29 sinnerclown dedi: Bizim yama ise ayıp ettiniz. Genişletmek için tıkla... Yani kardeşim discord linki koymuşsun açılmıyor. Adam buraya atmasa indiremiyeceğim.
sinnerclown dedi: Bizim yama ise ayıp ettiniz. Genişletmek için tıkla... Yani kardeşim discord linki koymuşsun açılmıyor. Adam buraya atmasa indiremiyeceğim.
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 457 Çözümler 1 24 Mart 2023 #30 yusuf_ dedi: Yani kardeşim discord linki koymuşsun açılmıyor. Adam buraya atmasa indiremiyeceğim. Genişletmek için tıkla... Siteden denedin mi açılmadı?
yusuf_ dedi: Yani kardeşim discord linki koymuşsun açılmıyor. Adam buraya atmasa indiremiyeceğim. Genişletmek için tıkla... Siteden denedin mi açılmadı?